jak wstawić okno na poddaszu

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

15 maja 2009, 16:01

Zgadzam sie: good 0 bad

witam,
chciałbym z poddasza a raczej obecnego strychu zrobić, dwa mniejsze pokoje. i nie wiem czy muszę mieć jakieś pozwolenie na taki remont? podpowiedzcie mi czy okno połaciowe mogę wstawić w każdym miejscu w dachu czy nie? i czy można to samemu zrobić czy jest to strasznie skomplikowane i lepiej zatrudnić fachowców
:?:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 czerwca 2009, 13:08

Zgadzam sie: good 0 bad

ja proponuję zatrudnić fachowca. On Ci najlepiej doradzi gdzie to okno i dobrze je wstawi. Przeważnie firmy, w których kupujemy okna mają w swojej ofercie montaż okien. Po co masz się denerwować czy napewno wszystko dobrze jest zrobione skoro możesz zatrudnić fachowca i po kłopocie :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna wybrać? Liczba postów: 902 Grupa: Montujemy o... Według mnie warto korzystać z usług specjalistów, aby nie marnować swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych okien lub drzwi do Was...
  • Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Winda to dobry pomysł. Jak nie chcesz za dużo wydać na tą windę to pomyśl o zabudowie kabiny windy
  • Okna do domu Liczba postów: 76 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • okna pcv Liczba postów: 195 Grupa: Montujemy o... Jak szukacie dobrych okien plastikowych w dolnośląskim to polecam wam firmę ekoprofit.
  • drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 519 Grupa: Montujemy o... W przypadku gdy zależy nam na oryginalnym designie, opcją do rozważenia są drzwi wykonane na indywidualne zamówienie. Na temat możliwości personalizacji można p...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19918 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 421

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >