jak wykończyć łazienke?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

24 października 2008, 18:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy połączenie tynku drapanego na suficie( 2/5 całej długości ściany - liczonej od sufitu w dół)i na ścianie płytki (takie same na podłodze) będą ładnym rozwiązaniem?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2008, 16:43

Niczego nie skonocisz. Będzie to dobrze wyglądało pod warunkiem, że faktura tynku nie będzie zbyt gruba.

Ad

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 listopada 2008, 11:48

Witam
Cóż...pozostaje mi potwierdzić zdanie poprzedników...Dobre płytki i będziesz w pełni zadowolony...

Pozdrawiam

WWW.E-MILLENNIUM.PL

ZAPRASZAMY ! PLYTKI

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2009, 16:54

Witam,
Pamiętaj,że priorytetem jest tu zabezpieczenie przeciwwilgociowe łazienki. Poza tym, jak tynk będzie miał zbyt grubą fakturę to w jego zakamarkach będzie po pewnym czasie gromadzić się kurz związany parą wodną i to będzie brzydko wyglądać. Warto wydać trochę kasy na ludzi, którzy zrobią nam tą łazienkę naprawdę starannie.Dobrych hydraulików i glazurników znajdziesz na fachowaekipa.pl
Wiem co mówię bo mi ludzie których tam znalazłem, cały dom praktycznie wybudowali więc polecam stronkę.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2009, 04:46

wykończenie swojej łazienki znajdziesz na stronie www.ceramis.pl

Pozdrawiam

Polecamy "kibelek stropowy" - przykry zapach przy odpowiednim zamontowaniu oraz uszczelnieniu to mit.

Pozdrawiam

Nasza firma w swojej ofercie posiada:

Technika grzewcza:

kotły
zbiorniki olejowe
automatyka
kominy
grzejniki
systemy ogrzewania podłogowego
grzejniki
armatura grzewcza
ogrzewacze wody
wymienniki ciepła
nagrzewacze powietrze, klimatyzatory
kolektory słoneczne
izolacje
i pompy ciepła

INSTALACJE WEWNĘTRZNE
systemy instalacyjne z tworzyw sztucznych
instalacje z miezi
łączniki z żeliwa i stali
kanalizacja wewnętrzna
wentylacja
mierniki(wodomierze termometry itp
uzdatnianie wody
systemy mocujące
armarura do wody i gazu
zabezpieczenia instalacji c.o. i c.w.u.
armatura przeciw pożarowa

TECHNIKA POMPOWA
pompy ciepłownicze
pompy do wody i ścieków
pompy domowe

SIECI ZEWNĘTRZNE
systemy sieci wodociągowych i gazowych
systemy odprowadzania wód deszczowych
systemy kanalizacji zewnętrznej

TECHNIKA SANITARNA

Ceramika sanitarna
Baterie i osprzęt
Panele natryskowe
Kabiny
Brodziki i osprzęt
Wanny i osprzęt
Zlewozmywaki
Zestawy montazowe
Akcesoria do ceramiki, brodzików wanien
Wyposazenie łazienek dla niepełnosprawnych
Wyposażenie sanitariatów publicznych
Wyposażenie dodatkowe łazienki

zapytania prosimy kierować na adres: biuro@ceramis.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2017, 09:37

Po przeczytaniu internetów, a w szczególności strony http://blog.jonizatorywody.pl/ podjęliśmy decyzje, że w nowej łązience koniecznie musimy mieć filtr prysznicowy. Żona ma bardzo delikatną skórę a w naszej miejscowości raczej woda jest twarda.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2017, 09:25

Jeżeli chodzi o wykończenie, akcesoria do łazienki to mogę zaprosić również na www.Budomus.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór i zdecydowanie niższe ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2018, 11:05

dla mnie najpiękniejsze łazienki to te klasyczne,zawsze w modzie
projekty wiat na drewno

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lutego 2018, 11:47

Tynk drapany zabezpieczony farbą Kuchnia-Łazienka i może powstać bardzo interesująca (indywidualna i niepowtarzalna) dekoracja. Fajny pomysł! :)

Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2018, 12:11

W lazience na pewno trzeba postawic na duuuuze lustro - najlepiej na wymiar - wtedy mozna je doskonale dopasowac do wymiarow swojej lazienki. Mozna miec lustro naplytkowe, albo wbudowane w plytki. Jezeli chodzi o lustra - to duzy wybor (oczywiscie takze na wymiar) mozna znalezc tutaj: https://aluramy.pl/lustro-na-wymiar Mysle, ze zawsze warto miec duze lustro w lazience.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jakie meble kuchenne? Liczba postów: 366 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio przeglądałem zestawy mebli kuchennych i trafiłem na fajną ofertę u https://i-meble.eu/pl/321-zestawy-mebli- kuchennych Duży wybór gotowych kompletów, od...
  • Architekt Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 24 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 195 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20146 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >