jaka łazienka

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

25 maja 2015, 20:13

Zgadzam sie: good 0 bad

tu można fajne znaleźć inspirację http://www.lazienkaplus.pl/pl/inspiracje.html - pomogą coś wymyśleć:) ja tak robiłam...troszkę trzeba posiedzieć i poszukać ale opłaca się bo można wyczarować na prawdę fajne pomysły aranżacyjne!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2015, 07:33

Ja mam łazienkę w nowoczesnym stylu. Zawsze podobały mi sie designerskie armatury łazienkowe, ciekawe połączenia kolorystyczne. Inspiracje brałam z aranżacji umieszczonych na stronie internetowej sklepu ImexTop32 i wiele rzeczy udało mi sie zrobić u siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2015, 11:43

Ja stawiam na ładny kolor płytek oraz elegancką kabinę prysznicowa która będzie pasować do całości,ewentualnie jeżeli mamy dużą łazienkę to dobrym pomysłem jest wanna z hydromasażem.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2015, 14:32

Ja mogę podesłać wam bardzo fajny artykuł na temat urządzania łazienek. Tutaj link do artykuł - http://kobieta.elblag.net/artykuly/czarna-lis ta-bledow-w-aranzacji-lazienki-znasz-jej-zawartosc,18275.htm . Myślę, że artykuł jest bardzo pomocny, napisany pod redakcją specjalistów.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2015, 22:20

[quote=Kamilameble.pl]Ja stawiam na ładny kolor płytek oraz elegancką kabinę
prysznicowa która będzie pasować do całości,ewentualnie
jeżeli mamy dużą łazienkę to dobrym pomysłem jest
wanna z hydromasażem.

www.KamilaMeble.pl

Co to znaczy ładny kolor płytek? Zastanawiam się jakie teraz są te nowoczesne wzory płytek? Czy króluje minimalizm czy może i inne style, tylko w odświeżonym designie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 czerwca 2015, 08:30

To bardzo subiektywne stwierdzenie,ponieważ "ładny" kolor płytek dla każdego z nas może oznaczać coś innego,nie sądzicie? Jeżeli szukacie fachowych porad oraz pomocy w urządzeniu łazienki to zapraszamy na www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2015, 22:37

Chyba nie ma wyznaczników, modne jest to co tobie się podoba i tyle. Pewnie, że w kolekcjach producentów można zauważyć jakieś trendy. Według mnie teraz wiele jest szarości, imitacji kamienia. A przede wszystkim to teraz płytki duże i wielkoformatowe są nowoczesne.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2015, 22:25

wybór jest ogromny nie ma co ukrywać, warto dobrze poszukać....ja kupowałam swoje na lazienkaplus pl i uważam ze lepiej znaleźć nie mogłam!

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2015, 14:02

Jeżeli chodzi o łazienkę to stawiam przede wszystkim na ładny i nietypowy kolor płytek,tak aby wzór był ciekawy i na lata,reszta to juz dodatki typu kabina prysznicowa,umywalka czy ręczniki,szczegóły do dogrania.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2015, 18:43

Ja to muszę mieć nowoczesnie i modnie. W zasadzie to sam nie wymysliłem swojej łazienki, pomogła mi Pani architekt.Mam taki sobie beton w domu o nazawie KONKRET z ceramsticu. Mi sie bardzo podoba. Mojej pani też na szczęście też.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 28 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19805 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 180

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >