jaka jest według was najlepsza marka elektronarzędzi dla profesjonalitów. Powoli rozrasta mi się moja mała firma,mam coraz więce zleceń ale widzę ze już mój sprzęt którego do tej pory uzywalem nie daje rady, często mam przestoje bo coś tam się psuje no i tż wiadomo dłuższa praca to mniej zleceń i mnijszy zarobek
jaki sprzęt?
Ostatnio na forum
- Moda Liczba postów: 135 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to bardzo często korzystam z oferty sklepu internetowego WILLSOOR -...
- Problem z samochodem Liczba postów: 5 Grupa: Trudne tema... Pojawiły się jakieś wycieki oleju i problem ze zmianą biegów. No i chyba dodatkowo też wypadałoby już wymienić płyny w samochodzie.
- Gdzie szukać ofert sprzedaży firm lub nieruchomośc... Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Jeśli interesujesz się tematyką nieruchomości – czy to jako sprzedający, wynajmujący, czy poszukujący wymarzonego miejsca – warto zajrzeć na Budben.com. To świe...
- Metalowe szafy aktowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jakiego producenta wytrzymałe metalowe szafy aktowe polecacie?
- Tusz kreślarski Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam sklepu plastycznego, w którym kupię dobrej jakości pędzle oraz tusz kreślarski. Jaki możecie mi polecić?