jakie rolety zewnętrzne ?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

6 czerwca 2017, 20:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Rolety zewnętrzne to rozsądne rozwiązanie zwłaszcza na lato. Ja sobie zamawiałem rolety w zestawie Harmony Line razem z bramą garażową i drzwiami zewnętrznymi przez firmę Ambit http://www.ambit.gda.pl. Wszystkie elementy sa bardzo solidne i świetnie pasują do nowoczesnego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 czerwca 2017, 17:55

Mi zależało na roletach, które poza tym, że zaciemniają pomieszczenie będą chroniły je także przed nagrzaniem. Doskonale do tego sprawdzają się refleksole http://intech-krakow.pl/produkty/przeslony-we wnetrzne/refleksole-wewnetrzne . To specjalne rolety, które odbijają promienie słoneczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2017, 01:05

Wiele dobrych opinii słyszałem o marce Roletex. Tutaj też widzę, że wiele osób ich chwali.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2017, 14:19

Generalnie to zależy od budżetu jaki chcesz przeznaczyć na takie rolety, oraz w jakiej okolicy mieszkasz. Jeżeli obawiasz się złodziei itp. to polecam zainwestować od razu w antywłamaniowe.

www.1001narzedzi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2017, 15:27

Dobrym rozwiązaniem są markizy do okien pionowych Fakro. Świetna sprawa, zwłaszcza latem, jak upał naprawdę potrafi dopiec. Ktoś z was ma?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2017, 18:15

U mnie są. Są bardzo praktyczne. Rezygnacja z klimatyzacji, dodatkowo działa jak moskitiera. są dwa rodzaje 1% i 10% i ja mam te 10% i przepuszczają więcej światła.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2017, 10:06

Rolety z silnikami polecam od razu brać. Dobre rozwiązania ma moim zdaniem marka Wynn z Krakowa, bo nic się nie zawiesza, a mam rolety od ponad dwóch lat. Pamiętam, że człowiek z firmy po kontakcie telefonicznym podjechał do mnie z bezpłatnymi próbkami i miałem wpływ na cały proces wykończenia dekoracji okiennych. Mam nadzieję, że się przyda.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2017, 15:02

Zapamiętaj nazwę produktu roleta materiałowa Legato i idź przetestuj na żywo do ekspozycji „Najtańsze we Wszechświecie” w Krakowie. Mam te rolety w całym domu. Powiem ci, że super sprawa, bo tylko delikatnie pociągasz za łańcuszek, a roleta sama się zawija. Serwisant ustawił napięcie idealnie, wszystko przetestowane. Na żywo, jak zobaczyłem to od razu mi się spodobał ten format działania rolety. Najbardziej efektywny, jeżeli chcesz mieć spokój z wcięciami rolet.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2018, 20:42

W naszym salonie gdzie toczyło się życie naszej rodziny zawsze od rana do południa świeciło ostre słonce - można powiedzieć super ale czasem stawało się to dość uciążliwe w szczególności jak człowiek chciał uciąć sobie drzemkę. Poszukałem i internecie co by tu pasowało i rolety już mieliśmy ale to nie o to chodziło. Opowiedziałem mojemu znajomemu i polecił mi i refleksole. Hm.... pierwsze słyszę ale...te refleksole to istne rewelacja bo nie dość, że przyciemniają światło ale też ograniczają wpływ słońca na temperaturę w pomieszczeniu. Takie refleksole zamówiłem w firmie http://sunmar-rolety.com.pl/refleksole/

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2018, 10:11

Oj znam to....z jednej strony to dobrze a z drugiej jak człowiek chcę uciąć sobie drzemkę to nie może bo światło jest za ostre. Ja rozwiązałem to w ten sposób, że zamontowałem rolety dzień i noc z https://www.roletymobi.pl/oferta/rolety/dzien -i-noc i bardzo ułatwiło nam to funkcjonowanie. Rolety noc i dzień mają też funkcję średniego zaciemnienia i to na nasz salon jest opcja idealna.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia budowlana Liczba postów: 60 Grupa: Montujemy o... W budowlance chemia to oczywisty temat, ale mało kto zdaje sobie sprawę, jak szeroko używa się jej też w innych branżach. Tu możecie przeczytać gdzie wykorzystu...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 549 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
  • Wymiana drzwi wewnętrznych Liczba postów: 48 Grupa: Montujemy o... Super jeśli mamy środki i możliwości, aby wymienić na nowe drzwi wewnętrzne. Cały dom może wyglądać inaczej. I nawet jeśli dalej mamy stare futryny drewniane ,....
  • Okna do domu Liczba postów: 77 Grupa: Montujemy o... Szukacie dobrych okien i montażystów w mazowieckim, to plecam wam firmę stolarka premium
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 39 Grupa: Montujemy o... Z tego co widzę to tam mają tylko drzwi aluminiowe nakładkowe, choć patrząc na przekroje to raczej nazwa jest nie do końca fortunnie użyta. Nie znam osobiście n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19973 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 358

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >