jakie drzwi?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17

12 stycznia 2026, 12:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli ktoś szuka normalnych fachowców od drewna, to niech dzwoni do Green Step. Serio warto. https://greenstep.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2026, 14:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Pewnie potrzebujesz drzwi na wymiar. W takim wypadku pogadaj z producentem stolarki w Warszawie (https://neo-art.pl/). Drzwi od nich można uszlachetnić, dodać szkło barwione, czy atrakcyjne przeszklenia, gdzie potrzebujesz. Tam Ci zrobią drzwi, których nie znajdziesz w zwykłym obrocie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  15 16 17

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• okna Liczba postów: 151 Grupa: Montujemy o... Podczas wymiany okien w domu długo szukałem firmy, która nie tylko sprzedaje, ale też ogarnia montaż i później pomoże w serwisach. Trafiłem na firmę Bramotechni...
  • Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 13 Grupa: Montujemy o... Gdy potrzebowałem badań psychotechnicznych jako kierowca zawodowy, wybrałem Psycho-Technika ReFLEX – psychotechnika wózki widłowe i mogę polecić to miejsce z cz...
  • Drzwiczki żeliwne - jakie wybrać? Liczba postów: 9 Grupa: Montujemy o... Doch genau dieses Gewicht trägt auch zur Realität und Präsenz der sex doll bei. Viele Nutzer berichten, dass sie das Gefühl von Masse und Volumen als besonders....
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 401 Grupa: Montujemy o... Fajne drewniane i estetyczne to DRE. Porta też ma ciekawe. Kilka marek ma czasami podobne wzory i najlepiej obejrzeć i sobie porównać, po dotykać. Tak można w D...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 567 Grupa: Montujemy o... Raczej mało kogo stać na drzwi na wymiar. Zazwyczaj robi się wymiar otworu drzwiowego dopasowany pod docelowe drzwi. Czasem zostawia się trochę więcej miejsca.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20654 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >