offline ![]() XxKlakierXx inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() komandor inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
Pytanie jaki budżet jesteś w stanie wyłożyć na te drzwi. W leroyu oglądałem ostatnio drzwi antywłamaniowe i było kilka ciekawych opcji. Natomiast te dobre kosztują ponad 3 tys złotych |
| |
offline ![]() erni doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Gocha kierownik
![]() ![]() |
trzeba zastanowić się na czym ci najbardziej zależy i ile
jesteś wstanie na nie wydać. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() okruszek praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() budującakobieta doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Filip.Ru kierownik
![]() ![]() ![]() |
|
|
jakie drzwi?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakie drzwi drewniane Liczba postów: 202 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukasz miejsca gdzie dostaniesz rzeczowe porady odnośnie aranżacji i prowadzenia budowy to odwiedź witrynę http://www.e-projektydomow.pl/ Oni pomogą ci o...
- Okna do domu Liczba postów: 46 Grupa: Montujemy o... Nie wiem, jakie wybrać __ zbiorniki dla pomp ciepła
- drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Warto napisać coś takiego po jakimś czasie użytkowania. Ja swoje drzwi mam z 11 lat i nadal są spoko, choć na dzisiejsze standardy będą już mocno w tyle :). Mam...
- Okna trzyszybowe Liczba postów: 86 Grupa: Montujemy o... Znajomemu powiem o tym wątku. Z tego wątku można się dowiedzieć bardzo dużo. _________________________________ ____________________________ fotografia packshot
- Drzwi zewnętrzne Doorsy Matrix Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Jeśli mogę coś napisać w temacie... Przy montażu drzwi, warto też rozważyć zamieszczenie odpowiedniej wizytówki! Polecam poczytać informacje zawarte na tej stro...