offline ![]() skibidibi doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() oetadam doświadczony
![]() |
Witam! Skibidibi klej TADAM® powinien spełnić Twoje
oczekiwania. Jest to elastyczny klej, który dzięki swoim
właściwościom służy do napraw różnych części
butów: czubków, brzegów, zapiętków, obcasów, podeszw i
cholewek. Jest on dostępny m.in. w sklepach internetowych,
a także stacjonarnych punktach: kioskach, sklepach
motoryzacyjnych, metalowych, oferujących farby oraz
lakiery, marketach budowlanych i sklepach elektrycznych. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() lukaszdered praktykant
![]() |
Ja rozklejone buty po prostu wyrzucam, nie ma co się bawić
w jakieś klejenie, bo nie wiadomo ile to wytrzyma |
| |
offline ![]() dronka majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: adamur praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() magdap majster
![]() |
Nie wiem, czy uważacie podobnie, ale według mnie na butach dla dzieci nie ma co oszczędzać. Ja kupuję wyłącznie od producentów, którzy oferują naprawdę wygodne czy też komfortowe buty dziecięce. Szczególnie polecam markę Mayoral. |
| |
offline ![]() oetadam doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: majusiaa praktykant |
Nie wiem czy jest sens tak sklejać buty... Skoro już raz się rozkleiły, to raczej tak będzie się działo cały czas. Nie lepiej zatem byłoby kupić coś nowego? Słyszałam, że na stronie https://sklep.solier.pl/pol_m_Obuwie-894.html można kupić wyjątkowe buty i w dodatku wykonane ze solidnych materiałów. |
| |
![]() Gość: antq praktykant |
|
| |
offline ![]() zbuntowany_anioł fachowiec
![]() |
|
|
klej do butów
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Reklama firmy Liczba postów: 484 Grupa: Trudne tema... reklama
- Jak rozwinąć swój biznes w okresie COVID? Liczba postów: 61 Grupa: Trudne tema... No nie ma co... czasie COVID dużo rzeczy trzeba było przemyśleć od nowa, zwłaszcza w biznesie. U mnie super się sprawdziły personalizowane naklejki – na opakowa...
- Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 188 Grupa: Trudne tema... Wady zgryzu mogą wpływać nie tylko na wygląd, ale też na zdrowie całej jamy ustnej. Dlatego wybór odpowiedniego specjalisty jest kluczowy. Ortodontica https://o...
- naprawa butów Liczba postów: 29 Grupa: Trudne tema... Półbuty marki Rieker to świetna opcja dla mężczyzn, którzy szukają połączenia wygody z klasycznym wyglądem. Modele tej firmy mają świetnie wyprofilowane wkładki...
- Porady biznesowe Liczba postów: 331 Grupa: Trudne tema... W odniesieniu do poszukiwania efektywnych opakowań, producent butelek plastikowych , taki jak Omegaplastics, może zaoferować interesujące opcje. Butelki HDPE są...