![]() Gość: Gnom praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: artystka praktykant |
Dokładnie, o gustach się nie dyskutuje. Jednym podobają
się surrealistyczne miedziane rzeźby, innym krasnale.
Każda ozdoba jest dobra pod warunkiem że niesie za sobą
jakieś wspomnienie, historię. Jeżeli ma się małe
dzieci, taki Krasnal może sprawiać niesamowitą frajdę,
przenieść w świat fantazji, krainy bajek. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
Kwestia wyczucia i smaku. Moi znajomi mają kilka krasnali,
ustawionych w sumie "dla checy". Ludzie mają dystans do
siebie, a krasnale sprawiają, że u gości często widać
uśmiech na twarzach. |
| |
offline ![]() kobik doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() m4rekkk doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() mar.pudelko doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() r.aleb doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() przemek72 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() adrian23 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
|
krasnale ogrodowe :)
«
Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie
Ostatnio na forum
- Meble ogrodowe Liczba postów: 202 Grupa: Meble i dod... Aranżacja ogrodu przy nowo powstałym domu może być kosztowna, dlatego warto szukać rozwiązań korzystnych cenowo. Wygodne i trwałe meble ogrodowe to inwestycja n...
- jakie meble Liczba postów: 183 Grupa: Meble i dod... W moim przypadku zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu internetowego RAVIO, gdzie zamówiłem panele tapicerowane na wymiar i wiele więcej. We...
- Metalowe meble ogrodowe Liczba postów: 33 Grupa: Meble i dod... Ooo, metalowe meble ogrodowe to strzał w dziesiątkę! Zdecydowanie polecam to rozwiązanie, bo sprawdzają się rewelacyjnie i mają przewagę nad drewnianymi pod wie...
- Trampolina w ogrodzie Liczba postów: 62 Grupa: Meble i dod... Polecam tej marki - https://hop-sport.pl/trampoliny-ogrodowe Bardzo dobre połączenie ceny i jakości. Optymalnie z siatką wewnątrz i od razu większa średnica, ab...
- Przecięta plandeka- czym skleić? Liczba postów: 60 Grupa: Meble i dod... Kiedy prowadzona działalność gospodarcza wymaga okazjonalnego transportu towarów, lepiej postawić na wynajem niż kupno pojazdu. W ten sposób unika się dodatkowy...