łóżko wodne

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

21 sierpnia 2012, 14:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mogę polecić,jest bardzo miękkie,wygodne i ma kilka zastosowań leczniczych. Głównie jeżeli ktoś ma problemy z kręgosłupem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2012, 18:51

jak to śpiewał kidyś jeden raper: "łóżko wodne - fajny bajer, choć do seksu trochę niewygodne" :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2013, 12:38

Ciekawe jak to jest spać na takim łóżku przez cały czas,czy faktycznie jest wygodne czy wręcz przeciwnie. Podobno na kręgosłup dobrze wpływa,ale nigdy osobiście nie miałem z nim styczności.

www.24bud.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2013, 14:29

o też jestem ciekawa. jakby to było się na takim łóżku przespać. Ale z tego co widzę po waszych wypowiedziach to nie jest ono zbyt popularne. Każdy chce sprawdzić, a doświadczeń prawie żadnych.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2013, 11:18

Mało kto doświadczył a do tego pojawiają się sprzeczne opinie. Jedni twierdzą, że takie łóżka są nie zdrowe dla kręgosłupa a drudzy że wręcz przeciwnie bo mam właściwości lecznicze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2013, 12:08

Na ten temat najlepiej poczytać fachową literaturę,artykuły w internecie. Generalnie nie ma zagrożenia dla zdrowia dla naszego kręgosłupa, z tym że może być niewygodne ponieważ jest stosunkowo miękkie.

www.Nawigator-24.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 sierpnia 2013, 11:20

ja też spałam i mam mieszane uczucia, nie było wcale wygodnie i ten dźwięk przelewającej się wody, lepiej kup fajne zwykłe łóżko z wygodnym materacem:) takim który odciąża kręgosłup i dobrze odprowadza wilgoć - ja mam taki kupowany w Amadu laboratorium snu - super jakość i cena, także polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

14 sierpnia 2013, 08:16

O tak wygodne łóżko to podstawa:) wodne chyba niekoniecznie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 11:33

Może warto się jednak nad nim zastanowić :) Do tego odpowiednie seks zabawki , ostatnio z próbowałem http://swiat-doznan.pl/ i można próbować ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2016, 15:07

Akurat łóżko wodne nie jest zbyt wygodne i nie należy do tych praktycznych jeżeli chodzi o wyposażenie sypialni,może warto postawić np na tego typu łózko w stylu skandynawskim
http://www.quadre.pl/lozko-tapicerowane-dwuos obowe-w-stylu-skandynawskim,id2979.html

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jaką wannę wybrać? Liczba postów: 57 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli szukacie wanny wolnostojącej to polecam ten model - https://www.swiatlazienek.com.pl//p94971 ,galatea-smooth-wanna-wolnostojaca-bez-k orka-i-syfonu-160x75-c...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 381 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli szukasz dostawcy który ma urządzenia i akcesoria do prowadzenia myjni i stacji paliw to idealny będzie ten https://www.corrimex.pl/myjnie/ Od wielu lat dz...
  • Tapety dekoracyjne Liczba postów: 386 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Istnieją również bardziej trwałe dekoracje naścienne, np. płytki klinkierowe z King Klinker. Dzięki nim możemy bez problemu osiągnąć trwały ef...
  • Nowoczesny salon Liczba postów: 175 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Klinkier jest materiałem ponadczasowym i praktycznym. Łatwo go dopasować do podłoża, rodzaju pomieszczenia, jak również do aranżacji. Płytki s...
  • Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 509 Grupa: Ciekawe pom... I tak i nie. Jeśli będziemy potrzebować tego sprzętu przez wiele miesięcy czy też lat, to wynajem nie będzie dla nas opłacalny. Jednak jeśli potrzebujemy danego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18517 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 127

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >