offline ![]() AgregatyElem majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() grazynawu doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() 24bud_pl doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: takecare praktykant |
|
| |
offline ![]() rgnthm majster
![]() |
Mało kto doświadczył a do tego pojawiają się sprzeczne opinie. Jedni twierdzą, że takie łóżka są nie zdrowe dla kręgosłupa a drudzy że wręcz przeciwnie bo mam właściwości lecznicze. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Nawigator-24_pl majster
![]() |
|
| |
![]() Gość: agata70 praktykant |
ja też spałam i mam mieszane uczucia, nie było wcale wygodnie i ten dźwięk przelewającej się wody, lepiej kup fajne zwykłe łóżko z wygodnym materacem:) takim który odciąża kręgosłup i dobrze odprowadza wilgoć - ja mam taki kupowany w Amadu laboratorium snu - super jakość i cena, także polecam |
| |
offline ![]() majka1 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() mogilany fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Quadre.pl fachowiec
![]() |
Akurat łóżko wodne nie jest zbyt wygodne i nie należy do
tych praktycznych jeżeli chodzi o wyposażenie
sypialni,może warto postawić np na tego typu łózko w
stylu skandynawskim |
|
łóżko wodne
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- jaką wannę wybrać? Liczba postów: 57 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli szukacie wanny wolnostojącej to polecam ten model - https://www.swiatlazienek.com.pl//p94971 ,galatea-smooth-wanna-wolnostojaca-bez-k orka-i-syfonu-160x75-c...
- wyposażenie biura Liczba postów: 381 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli szukasz dostawcy który ma urządzenia i akcesoria do prowadzenia myjni i stacji paliw to idealny będzie ten https://www.corrimex.pl/myjnie/ Od wielu lat dz...
- Tapety dekoracyjne Liczba postów: 386 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Istnieją również bardziej trwałe dekoracje naścienne, np. płytki klinkierowe z King Klinker. Dzięki nim możemy bez problemu osiągnąć trwały ef...
- Nowoczesny salon Liczba postów: 175 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Klinkier jest materiałem ponadczasowym i praktycznym. Łatwo go dopasować do podłoża, rodzaju pomieszczenia, jak również do aranżacji. Płytki s...
- Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca? Liczba postów: 509 Grupa: Ciekawe pom... I tak i nie. Jeśli będziemy potrzebować tego sprzętu przez wiele miesięcy czy też lat, to wynajem nie będzie dla nas opłacalny. Jednak jeśli potrzebujemy danego...