offline AgregatyElem majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline grazynawu doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline 24bud_pl doświadczony
|
|
|
| |
Gość: takecare praktykant |
|
|
| |
offline rgnthm majster
|
Mało kto doświadczył a do tego pojawiają się sprzeczne opinie. Jedni twierdzą, że takie łóżka są nie zdrowe dla kręgosłupa a drudzy że wręcz przeciwnie bo mam właściwości lecznicze. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Nawigator-24_pl majster
|
|
|
| |
Gość: agata70 praktykant |
ja też spałam i mam mieszane uczucia, nie było wcale wygodnie i ten dźwięk przelewającej się wody, lepiej kup fajne zwykłe łóżko z wygodnym materacem:) takim który odciąża kręgosłup i dobrze odprowadza wilgoć - ja mam taki kupowany w Amadu laboratorium snu - super jakość i cena, także polecam |
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
| |
offline mogilany fachowiec
|
|
|
| |
offline Quadre.pl kierownik
|
Akurat łóżko wodne nie jest zbyt wygodne i nie należy do
tych praktycznych jeżeli chodzi o wyposażenie
sypialni,może warto postawić np na tego typu łózko w
stylu skandynawskim |
|
|
łóżko wodne
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Slotspalace Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Živjo vsem! Že nekaj časa spremljam različne ponudnike iger na srečo na spletu in moram priznati, da sem bil v zadnjih mesecih kar previden, ko sem izbiral nove...
- Pistolo Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Zadnje čase sem opazil, da se med igralci veliko govori o tem, kateri bonusi so res vredni pozornosti in kako se znajti med različnimi ponudbami. Sam sem si pre...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 697 Grupa: Ciekawe pom... Kiedy planowałam wyjazd, długo szukałam listy atrakcji, które naprawdę warto zobaczyć – w końcu trafiłam na co warto zobaczyć w Berlinie i wszystko miałam w jed...
- Frumzi Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Ko razmišljam o sodobnih spletnih platformah za igro in zabavo, se mi vedno znova zdi pomembno, da uporabnik najde nekaj, kar ni le standardno, ampak res izstop...
- Jakie krzesła do jadalni? Liczba postów: 165 Grupa: Ciekawe pom... Zobacz te krzesła do jadalni. Wyglądają nowocześnie i myślę, że znajdziesz coś dla siebie :)