mieszkanie dla pary

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

13 września 2017, 14:01

Zgadzam sie: good 0 bad

witam! poszukuje ciekawych nowych inwestycji mieszkaniowych w okolicy mistrzejowice/bieńczyce. interesuje mnie mieszkanie niewielkie, dla pary, nie planujemy powiększenia rodziny, 2 pokoje byle nie klitki w zupełnosci nam wystarcza. zalezy nam na sprawdzonym bezproblemowym deweloperze. jakies sugestie, propozycje?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 września 2017, 08:20

Teraz juz nie ma takich problemow z deweloperami jak były dawniej wiec nie musisz sie martwic. Nabywce chroni teraz prawo i nie ma mowy o przekrętach. A co do “niepowiększania” rodziny to juz znałam takich co sie zarzekali także wiesz :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2017, 08:04

Witam! Myślę, że zważywszy na lokalizację, którą wskazałaś, mogłaby Cię zainteresować jedna z najnowszych inwestycji naszej firmy HSD Arrow, u zbiegu ulic Okulickiego i Fatimskiej: https://hsd-arrow.pl/inwestycja,22,hsd-inwestycje-okulickieg o-fatimska.html. Dysponujemy bogatą i zróżnicowaną ofertą mieszkań 2-pokojowych. Do wyboru między innymi piętro, układ lokalu oraz powierzchnia. Nasze budownictwo cechują liczne przeszklenia, które czynią mieszkania jasnymi i przestronnymi. Zakończenie budowy przewidywane jest na pierwszy kwartał 2020 roku, a obecnie jesteśmy na etapie podpisywania umów deweloperskich. Istnieje też opcja rezerwacji wybranego mieszkania. Szczegółowych informacji na ten temat udzielamy w naszym biurze sprzedaży przy ul. Limanowskiego 3. Już od kilkunastu lat działamy na rynkach kieleckim, łódzkim i krakowskim; w tym czasie zrealizowaliśmy wiele udanych inwestycji, można nam zaufać :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2017, 08:22

Wielkie dzięki za konkretne informacje, miejscówka w sam raz tylko z tym czekaniem do 2020 to sie musimy zastanowić.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2023, 14:37

Użytkownik nikanowa napisał: witam! poszukuje ciekawych nowych inwestycji mieszkaniowych
w okolicy mistrzejowice/bieńczyce. interesuje mnie
mieszkanie niewielkie, dla pary, nie planujemy powiększenia
rodziny, 2 pokoje byle nie klitki w zupełnosci nam
wystarcza. zalezy nam na sprawdzonym bezproblemowym
deweloperze. jakies sugestie, propozycje?

Jeśli szukasz ciekawej inwestycji to serdecznie polecam http://kielecka7.pl/

Mają świetne oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2023, 17:14

Decyzja o kupnie domu lub mieszkania to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu. Dlatego warto dobrze przygotować się do tego procesu, zwłaszcza jeśli zainteresowani jesteście nieruchomościami w Bydgoszczy. Polecam ten artykuł https://inowroclaw.info.pl/artykul/domy-w-byd goszczy-mieszkania/1458252, który dostarcza wielu praktycznych wskazówek dotyczących rynku nieruchomości w Bydgoszczy. Pamiętajcie, że odpowiednie zrozumienie rynku to klucz do sukcesu w tej dziedzinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wynajem mieszkań - Warszawa Liczba postów: 23 Grupa: Rynek pierw... Wydaje mi się, że wynajem mieszkań w Warszawie to super opcja, zwłaszcza jeśli chodzi o elastyczność umowy. Chociaż to wszystko jest dość nowe, to wydaje mi się...
  • Mieszkania pod wynajem Liczba postów: 46 Grupa: Rynek pierw... Zależy w jakim mieście. Ale dla tych co dopiero zaczynają podsyłam małą ściągę: https://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/wy najmij_i_zarabiaj_jednak.html
  • Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Szukając mieszkania w stanie deweloperskim, warto wcześniej ogarnąć sobie temat wykończenia i tego, ile rzeczy trzeba będzie później ogarnąć. Samo kupno to dopi...
  • Mieszkania pod klucz Liczba postów: 31 Grupa: Rynek pierw... Szanowni Państwo, osoby aranżujące nowe mieszkanie powinny zwrócić uwagę na wyjątkową trwałość prawdziwego klinkieru. Różnorodność naszych płytek pozwala zreali...
  • Czy mieszkania będą teraz drożeć ? Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Dalej można moim zdaniem znaleźć tanie oferty mieszkań. Ja swoje nowe lokum znalazłem na stronie firmy Dombud. Muszę przyznać, że posiadają bardzo szeroką ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20966 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 223

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >