nadzór budowlany

« Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

12 maja 2017, 10:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Z pomocy jakiej firmy korzystaliście jeśli chodzi o nadzór budowlany? Jak to wygląda itp. My mamy z polecenia firmę Gołkowski i tam raczej się zwrócimy i pomoc. Jednak chcę się rozeznać co i jak :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2017, 19:55

Kluczowym elementem na każdej budowie jest szkolenie z zakresu BHP, dlatego warto inwestować w tego typu szkolenie dla swoich pracowników. Jedną z takich firm, która oferuje tego typu usługi jest http://bhpgroup.pl/uslugi/uslugi-ppoz/ Tego typu inwestycja zwróci się napewno mniejszą ilością wypadków podczas pracy lub całkowitym ich wyeliminowaniu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2018, 15:57

Bardzo ważne są też przeglądy budowlane.http://www.czestochowa.przeglady-budowlane24.pl/ Konkretna firma Znajomi korzystali i byli bardzo zadowoleni PRZEGLADY BUDOWLANE CZESTOCHOWA

Ten post był edytowany przez Baska dnia: 26 marca 2018, 10:51
Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2018, 09:36

Nadzory budowlane i obsługę inwestycji, szczegółowe pomiary elektryczne i wiele innych, istotnych usług znajdziecie w ofercie firmy www.akint.pl . Można liczyć na profesjonalne doradztwo z ich strony, warto zerknąć w ofertę.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2018, 10:00

Ja kiedyś współpracowałem z firma www.nebi.eui moim zdaniem nie ma lepszej firmy jeżeli chodzi o świadectwo energetyczne, termowizję audyt oraz ekspertyzy budowalne. Firma posiada bardzo duże doświadczenie i pracuje na urządzeniach najlepszej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2018, 22:19

Ja ze swojej strony mogę polecić firmę http://www.bakskatowice.pl/ oni specjalizują się właśnie w nadzorze budowlanym. Bardzo dobra jakość usług, generalnie bezproblemowi fachowcy, którzy radzą sobie z pilnowaniem często niekompetentnych firm budowlanych

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2018, 12:00

Profesjonalne usługi z zakresu bezpieczeństwa i ekspertyz technicznych nieruchomości ma firma www.akint.pl. Ponad to mają uzupełnioną ofertę w projektowe, kosztorysowanie budowlane i kompleksowe inwentaryzacje. Warto mieć ich na uwadze.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2018, 10:12

Jeżeli poszukujecie firmy, która zajmie się przeprowadzeniem nadzoru budowlanego na terenie Bydgoszczy i okolic to polecam wam zgłosić się do firmy www.jkj-projekt.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2018, 15:06

Jeżeli szukasz firmy, która oferuję badania termowizyjne to warto skorzystać z oferty firmy [url][url]www.nebi.eu [/url.. Badanie termowizyjne to podstawa w budownictwie i pewność, że nie mamy żadnej nawet najmniejszej wady budowlanej, która może przez latami doprowadzić do degradacji domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2019, 21:27

Przy ekspertyzach technicznych warto zatrudniać naprawdę wykwalifikowanych inżynierów, którzy znają się na swojej pracy, działają kompleksowo, są terminowi. Tu polecam współpracę z https://akint.pl/ firma działa na rynku już dość długo i ma właśnie sporo realizacji za sobą

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• remont starego domu Liczba postów: 27 Grupa: Zanim wybud... Jak przymierzałam się do remontu elewacji, to trafiłam na temat płytek klinkierowych. Swoją drogą, nie zdawałam sobie sprawy, jak wiele możliwości daje ten mate...
  • Ile budowa domu Liczba postów: 94 Grupa: Zanim wybud... Koszt budowy domu to dziś naprawdę szeroki temat, bo dużo zależy od standardu, technologii i późniejszych kosztów utrzymania. Wiele osób skupia się tylko na bud...
  • reklama na granicy Liczba postów: 46 Grupa: Zanim wybud... Ostatnio miałem małą rozmowę z kolegą, który prowadzi własną firmę i mówił mi, jak bardzo przydatne są gadżety reklamowe w budowaniu marki. Opowiadał o swojej o...
  • Wycinka drzew! Liczba postów: 16 Grupa: Zanim wybud... Po wycince drzew zostaje zawsze problem z gałęziami i krzakami. Większość ludzi nie zdaje sobie sprawy, że można to wszystko sensownie zagospodarować zamiast wy...
  • Kosztorys Liczba postów: 17 Grupa: Zanim wybud... Podczas przygotowań do budowy domu wielu inwestorów sięga po program do kosztorysów budowlanych, bo znacząco ułatwia planowanie wydatków. Dzięki niemu można szy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21058 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 374

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */