naklejki na logówkę

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

12 sierpnia 2010, 11:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Czytałam ostatnio artykuł o naklejkach na lodówkę. Myślicie, że to fajne rozwiązanie? Według mnie niektóre wzory są naprawdę ciekawe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2010, 11:40

No pewnie że jest to ciekawe rozwiązanie, szczególnie jeśli potrzebujesz ożywić wnętrze swojej kuchni, mi sie one bardzo podobają jest naprawdę szeroka gama kolorów i wzorów dlatego każdy wybierze coś do swoich potrzeb

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2010, 21:07

Byle tylko to nie były tzw. kuchenne motywy, czajniczek i filiżanki :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2010, 11:33

Gdzie można kupić takie typowe naklejki na lodówkę? Czy możecie podać mniej więcej koszt takich naklejek?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2010, 11:36

Siema ;) A ja mogę pomóc, bo szukając artykułów o fundamentach natknąłem się na taki oto artykuł http://www.budnet.pl/Jak_zmienic_wyglad_lodowki_Zainwestuj_w _maty_magnetyczne_na_lodowke,aktualnosci_budowlane,i=24153.h tml
Polecam ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 sierpnia 2010, 12:37

rozwiązanie super. Pozwoli ci zmienić dowolnie lodówkę, która już się znudziła, albo nie jest pierwszej nowości i nosi ślady użytkowania. Teraz dużo sklepów ze sprzętem agd, albo takich wysyłkowych, które mają w ofercie także wyposażenie wnętrz ma różne ciekawe pomysły na lodówki, - od naklejek wzorzystych typu kwiaty, czy znaki, całe widoki aż do magnesów, którymi udekorujesz lodówkę. Do wyboru do koloru

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 16:52

To ja zauwazyłam że teraz bardzo popularne są naklejki na ścianę. Chyba jeden z częściej wybieranych elementów dekoracji. Podoba mi sie bardzo to, jak potrafi zmienić wnętrze. U siebie mam już kilka rodzai.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2015, 09:39

mamwrazenie ze z naklejek najbardziej uceiszone sa dzieciaki ;) nasze maja na lodówce

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2015, 11:52

To dobre rozwiązanie kiedy np. zmieniasz wystrój kuchni i chcesz dopasować do niego lodówkę - bo przecież nie kupisz nowej ;P Odświeży też jej wygląd i przykryje zarysowania

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2015, 09:26

Akurat nie mam nic przeciwko takim naklejkom jako ozdobnie na lodówkę,uważam że to miły akcent i jeżeli tylko trafiają w Wasz gust to czemu nie:) Osobiście preferuję raczej magnesy.

wwww.Kamieneo.com

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble tapicerowane Liczba postów: 203 Grupa: Najnowsze t... Tak sobie myślę, że nie każdy od razu wie, jak dopasować meble na wymiar do konkretnego pomieszczenia. A tu ważne są proporcje, kolory i funkcjonalność. Trafiła...
  • Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 102 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
  • kupno mebli Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Jeżeli szukasz ciekawych rozwiązań np. do sypialni, to zajrzyj tutaj https://www.superszafy.pl/ Fajnym pomysłem jest łóżko z zabudową.
  • Podłoga Liczba postów: 130 Grupa: Najnowsze t... Superparkiet https://superparkiet.pl/ to jedna z czołowych firm w Polsce specjalizujących się w dostarczaniu najwyższej jakości podłóg. Dysponując czterema prof...
  • Które meble biurowe? Liczba postów: 648 Grupa: Najnowsze t... W czasie urządzania domowego biura wiele osób zastanawia się, czy krzesło na kółkach to dobry wybór. Ja też miałem wątpliwości, ale trafiając na ciekawy artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19802 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 278

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >