Gość: kotek999 praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kati praktykant
|
Niestety też chciałam powiedzieć że firma REDI jest strasznie niesolidną firmą, wydawało się na początku że wszystko ok, ale niestety, trzy miesiące i meble nie skończone, złożone byle jak, nie to, co dokładnie zamówilismy, nie mówiąc o samym beznadziejnym wykończeniu. STRASZNIE ŻAŁUJę ze utopiłam pieniądze, i NAPRAWDę wszystkim tą firmę odradzam. NIESOLIDNI, NIESŁOWNI, FLEJE I WCALE NIE NAJTAńSI. Pozdrawiam i życzę trafniejszych wyborów |
|
| |
| Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Witam- przyznam szczerze ze odczytalem ten post po zamowieniu kuchni w firmie REDI i bylem wystraszony....ale okazalo sie ze mebelki sa swietne, wygladaja jeszcze lepiej niz na projekcie , mataz przebiegl szybko i sprawnie a najbardziej podobal nam sie projektant - konkretny i znajacy sie na swojej pracy - swietny projekt komputerowy - ja polecam i pozdrawiam |
|
| |
offline pati praktykant
|
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: gucio praktykant |
|
|
| |
Gość: maja praktykant |
|
|
| |
Gość: bartosz praktykant |
|
|
| |
Gość: 3city praktykant |
|
|
| |
Gość: nina.p praktykant |
|
|
|
niesolidni, oszuści i kanciarze - poszukiwani
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Doświadczenie po budowie - cenne porady Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jestem już po budowie, więc dorzucę swoje trzy grosze, bo sam na początku czytałem wątki i sporo mi to dało. Budowaliśmy dom parterowy, trochę ponad 140 m², ga...
- dezynsekcja warszawa Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Tematy związane z higieną i bezpieczeństwem w domu są dla mnie bardzo ważne. Dlatego uważam, że przy problemach z owadami czy gryzoniami warto postawić na specj...
- Solidna firma budowlana Liczba postów: 141 Grupa: Firmy budow... Jeżeli szukacie firmy, która oferuje kompleksowe usługi budowlane dla budynków przemysłowych, handlowych i usługowych, to polecam Wam sprawdzić stronę https://w...
- Dekorator wnętrz Liczba postów: 353 Grupa: Firmy budow... Interesting discussion interior design and home arrangement topics like this show how important planning aesthetics functionality and personal comfort are when....
- W33Game Overview and Features Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... W33Game is an online digital entertainment platform designed to offer users simple and accessible mobile gaming experiences. It provides a variety of casual and...