offline ![]() jatar doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: morsjusz praktykant |
No czasu na montaż w starym systemie już dużo nie zostało, ale jest jeszcze 3 miesięczny okres przejściowy wiec jest szansa że się jeszcze załapiesz. Ja jestem mega zadowolony bo już od prawie 2 lat mam swoje 9 kWp i nie zapłaciłam ani złotówki za energię – tylko te opłaty stałe za użytkowanie sieci – przesył. Instalację zrobiła mi firma z Wawy ale odziały mają w każdym województwie – Synergio. Zapytaj ich o ofertę i czas realizacji, a właściwie to ceny maja widoczne na stronie wystarczy policzyć. U mnie żadnych obsuw nie było. Elektrownia działa też bez żadnej awarii. Ale jak ta sobie myślę to nawet na tych nowych zasadach będzie ciekawie. Niebawem możliwość sprzedaży swojej zielonej energii do firm a za całkiem niedługo taryfa dynamiczna czyli można będzie sprzedawać zieloną energię bezpośrednio sąsiadowi lub komuś z rodziny. Także git. Szczególnie jak się patrzy na to co dzieje się aktualnie z surowcami typu ropa, gaz, węgiel. |
| |
Reklamy Google |
nowy prosument?
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Wolny czas Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Tak naprawdę to warto wejść na stronę internetową https://wewnetrzudomu.pl/ . Ja o tej stronie internetowej dowiedziałem się od mojego bardzo dobrego znajomego....
- Ekologiczne materiały Liczba postów: 39 Grupa: Ekologiczny... takie materiały z odzysku chyba się nie nadają do budowy. Wiem,że domy skandynawskie a pewnie pasywne również mają niesamowite wymagania budowlane i trochę bym....
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 45 Grupa: Ekologiczny... Zobaczcie na drzwi aluminiowe zewnętrzne to drzwi o wysokiej izolacyjności termicznej. Moim zdaniem to jedna z najlepszych ofert. Zobaczcie na stronę i sklep...
- Wolny czas Liczba postów: 3 Grupa: Ekologiczny...
- Projektanci Wrocław – pracownia projektowa Liczba postów: 8 Grupa: Ekologiczny...