okna dachowe powinny być porządne, według mnie warto stawiać na lepszych producentów jak Fakro, ja takie okna zamówiłem u http://www.jak2002.pl/oferta/dachy Olsztyn
Gość: wicent praktykant  | 

| 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline Kamil88 praktykant 
                 | 

Okna dachowe musza być wysokiej jakości bo są szczególnie narażone na czynniki zewnętrzne takie jak choćby śnieg który często na nich zalega w zimie. Mogę ci polecić okna Konieczny na tej stronie znajdziesz ich ofertę http://www.oknowro.pl/, mają bardzo szeroki wybór okien wysokiej jakości.  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline marcin511 majster 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline mazgaj kierownik 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline Kenny majster 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
Gość: mazurek9998 praktykant  | 

Mi okna dachowe montowała firma www.veldach.com.pl , mają swietne i solidne okna. Sprawdzają się w 100% i są bardzo praktyczne.  | 

| 
						 | |
offline Dopler doświadczony 
                 | 

Przy oknach dachowych warto pomyśleć o założeniu rolet zewnętrznych. Dobrze blokują wpadające słońce i zatrzymują ciepło. Jeśli budynek jest niski i łatwo wejść na dach, to też zablokują potencjalne "odwiedziny" włamywaczy.  | 

| 
						 | |
offline Jaskalajnen praktykant 
                 | 

tez mysle wlasnie nad takimi oknami w dachu. Ostatnio czytalem taki specjalistycznyu artykul na ten temat i tam utor zachwalal takie wlasnei rozwiazania. Musze przyznac, ze naprawde zrobilo to na mnie spore wrazenie. Pewnie jednak jest to dosc droga kwstia? Robiliscie cos takiego? Ile Was to kosztowalo?  | 

| 
						 | |
offline DomyHeban.pl praktykant 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline torta33 praktykant 
                 | 
												|
| 
						 |