pilarka akumulatorowa

« Powrót do grupy: Trudne tematy

11 marca 2020, 23:19

Zgadzam sie: good 0 bad

chce kupić pilarkę akumulatorową do pracy, liczę, że cos podpowiecie bo trochę nie wiem jak się za to zabrać. Będzie to sprzęt potrzebny doraźnie żeby coś dociąć bez koniecznoci ciągnięcia kabla bo różnie z tym prądem bywa u klientów

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2020, 08:57

Zgadzam sie: good 0 bad

Ti poszukaj w informacji w internecie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Krzesła do biura Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam sklepu, w którym kupię solidne krzesła do biura. Jaki polecacie?
  • Jak reklamować się w sieci? Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... W dzisiejszych czasach reklama internetowa to nie tylko opcja, ale konieczność dla każdej firmy. Warto skorzystać z profesjonalnych metod, takich jak marketing....
  • Prezent dla kobiety? Trudna sprawa Liczba postów: 185 Grupa: Trudne tema... Ja swojej kupiłem na urodziny duże podświetlane lustro w pofalowanym kształcie i bardzo się ucieszyła. Chciałem, aby było praktycznie i solidnie, więc znalazłem...
  • Escape Room Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Escape Room Katowice - jaki polecacie? Szukam fajnej miejscówki na wypad ze znajomymi w weekend.
  • Warto skorzystać Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jestem bardzo zadowolony bo dowiedziałem się o https://amzn.to/4euOW92 . Wiele osób powinno to zainteresować.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19897 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 166

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >