podłoga do salonu :)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

7 marca 2016, 10:46

Zgadzam sie: good 0 bad

ale mówisz o kamieniu naturalnym???

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 marca 2016, 11:14

Płytki drewnopodobne czy parkiet to coś zupełnie innego niż kamień naturalny,jeżeli interesują Was szczegóły oraz przykładowe zdjęcia takiej aranżacji to zapraszamy na
www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2016, 12:26

Generalnie te posadzki moim zdaniem są super. Warto je połączyć np. z drewianym parkiete. Wtedy taka kompozycja jest świetna. Tu są realizacje, które mi się podobają: http://www.dario-stone.pl/posadzki-1/

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2016, 10:44

Płytki to bardzo fajny pomysł na wykończenie podłogi w salonie i gorąco polecam zastanowić sie nad takim rozwiązaniem,plus rzecz jasna ogrzewanie podłogowe,co razem w praktyce zapewni nam optymalny komfort:)

www.Intersell.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2016, 20:21

W salonie raczej panele, albo gres imitujący drewno coś w stylu skandynawskim

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2016, 14:06

A słyszeliście o takim czymś jak boazeria angielska?
Znalazłem takie na http://parkiet.pl/ o prezentuj się to całkiem mądrze.
Jak do Was przemawia taki styl?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2016, 18:35

Jakoś mi się nie podoba. NIe trafiło w moje gusta :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 11:50

Jeżeli mam być szczery to zamiast boazerii angielskiej,zdecydowanie lepiej sprawdzi się kamień naturalny na podłogę,będzie elegancki i efektowny przez lata,na naszej stronie znajdziecie przykładowe aranżacje www.Kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2016, 22:53

A jak to wygląda cenowow. Taniej wychodzi niz boazeria ?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 13:07

Według mnie płytki czasem sprawdzają się idealnie jeśli mówimy o nowoczesnych industrialnych wnętrzach. Niech przykładem będą ciekawe loftowe płytki Barcelo. Ale najważniejsze by w naszym salonie to nam się dobrze odpoczywało.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 249 Grupa: Wykańczamy... Jeśli myślicie o wejściu na Amazon to podrzucam Wam link do tej strony https://amzteam.pro/rejestracja-marki-na -amazon/ . Amazon to miejsce, gdzie sprzedaje się...
  • Ile czasu zajęła kompleksowa budowa domu? Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli myślicie nad budową domu jednorodzinnego lub zakupem mieszkania w Poznania lub oko...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 98 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Maszyny w firmie - krążniki przenośnikowe Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... W przypadku masowej produkcji trudno obejść się bez odpowiednich maszyny pakujące To po prostu oszczędność czasu, energii i zasobów ludzkich.
  • gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 194 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19966 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 178

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >