podłoże pod kontener

« Powrót do grupy: Trudne tematy

19 stycznia 2021, 14:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy ktoś wie, w jaki sposób należałoby przygotować teren, na którym mam zamiar postawić kilka kontenerów biurowych i magazynowych?
Chcę, żeby wszystkie te tymczasowe obiekty stały stabilnie i dobrze spełniały swoją rolę. Wolę uniknąć sytuacji, że coś się zapada, osuwa... Z dostawcą, który zaprezentował swoją ofertę na stronie http://www.alfapartner.pl/wynajem-kontenerow/ jeszcze nie rozmawiałem. Ale może ktoś inny będzie w stanie udzielić mi informacji na ten temat?

Ten post był edytowany przez Deepa dnia: 25 stycznia 2021, 08:28
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• psychoterapeuta Kraków Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hej, od dawna walczę z nerwicą natręctw – potrafię godzinami sprawdzać drzwi albo powtarzać czynności, aż wpadam w szał. Kolega z pracy wspomniał mi o psychoter...
  • Skup aut Liczba postów: 82 Grupa: Trudne tema... Zastanawiałem się, czy skup przyjmie samochód, który od kilku miesięcy stoi nieużywany i nie ma aktualnego przeglądu. Okazało się, że dla takich firm to żaden p...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 369 Grupa: Trudne tema... Fanom wędkarstwa zalecam wizytę w Kompas Boats gdzie masz różne pontony, łodzie a nawet silniki elektryczne do pontonów oraz inne akcesoria. Firma działa na ryn...
  • Agencje ochrony Liczba postów: 185 Grupa: Trudne tema... Taki wątek warto również założyć na forum bardziej tematycznym.
  • Białka Tatrzańska Liczba postów: 92 Grupa: Trudne tema... I felt the Level Devil of anxiety creeping in, making participation challenging. Over time, listening more and sharing honestly helped ease my nerves. Handling....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20153 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 162

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >