| offline  przemek986 fachowiec  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: bonko7858 praktykant | Pompy ciepła i generalnie wszystkie części instalacyjne zamawiam aktualnie głównie z hurtowni Swatt (prowadzą sprzedaż online -swatt.pl). Szybka wysyłka, dobra obsługa, można zawsze dopytać o parametry, dostępność, generalnie nie przeciągają dostaw w czasie. Jeśli mam dostać towar na konkretny dzień to rzeczywiście dostaję | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  Tsula praktykant  | |
|  | |
| offline  Kapitan kierownik  | |
|  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: redby praktykant | Wszystkim, którzy zdecydują się na pompę ciepła polecam firmę www.ziso.net.pl Zajmują się oni montażem pomp ciepła i instalowaniem instalacji sanitarnych. Korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić, że wykonują oni swoją pracę bardzo dobrze. | 
|  | |
|  Gość: damekSR praktykant | |
|  | |
|  | |
| offline  budowniczymichal fachowiec  | |
|  | |
| offline  Eldon32 fachowiec  | W zakresie porządnej pompy ciepła o wysokiej sprawności to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam, żebyście również wzięli pod uwagę ofertę też Manta u których będziecie mogli znaleźć takie rozwiązania, jak pompa Ciepła 12kW 3F MONOBLOK CO + CWU AIWA JAPAN to wersja 12,0kW, zasilanie 3-fazowe, ze sterownikiem przewodowym. Modele marki AIWA produkowane są z najwyższej jakości podzespołów najlepszych japońskich producentów. | 
|  | 
pompa ciepła
« 
				Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Ostatnio na forum
- Fotowoltaika - kogo polecacie? Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... Użytkownik jutka napisał: Lepiej byłoby jakbyś podał mimo wszystko te lokalizacje. Chociaż z takich firm z polecenia na pewno mogę Ci tu wspomnieć o https://www...
- Ile naprawdę oszczędza się na domach energooszczęd... Liczba postów: 29 Grupa: Ekologiczny... Najwięcej oszczędza się wtedy, gdy dom jest dobrze ocieplony i ma nowoczesne ogrzewanie, które nie generuje strat. U mnie sprawdziło się ogrzewanie podłogowe el...
- Ogrzewanie Liczba postów: 521 Grupa: Ekologiczny... Przerabiałem temat kilka lat temu i po analizie wszystkich opcji wybrałem ogrzewanie elektryczne Red Snake od Kadela Projekt. Nie ma porównania do węgla czy gaz...
- Ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 69 Grupa: Ekologiczny... Jasne, że można! Ja mam ogrzewanie podłogowe elektryczne od Kadela Projekt w mieszkaniu w bloku i działa super. Nie trzeba kotłowni ani żadnych przeróbek – syst...
- Ogrzewanie zintegrowane Liczba postów: 7 Grupa: Ekologiczny... Ja mam ogrzewanie zintegrowane oparte na systemie Red Snake od Kadela Projekt i to naprawdę wygodna sprawa. Całość działa z aplikacją, więc mam kontrolę nad tem...