offline bazylianka praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
ja też szukam inspiracji, bo chciałabym urządzić
mieszkanie w styly japońskim, ciekawe pomysły na wnętrza
japońskie widziałam na |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość praktykant |
|
|
| |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
|
|
| |
offline domatorka20 kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
|
|
| |
offline medagrrro doświadczony
|
|
|
| |
offline bud fachowiec
|
Sporo ciekawych pomysłów na dekoracje mieszkania. Ja od siebie, mogę polecić bardzo dobrą książkę o dekoracji "Feng shui w domu - jak zapewnić harmonię w czterech kątach". |
|
| |
offline jammal majster
|
|
|
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
To ciekawy pomysł taki mini ogród w łazience. Łazienki w stylu dalekowschodnim są ozdobione roślinnością. W stylu japońskim łazienka oprócz roślinności takiej jak np. drzewka bonsai, charakteryzuje się wolną przestrzenią, minimalizmem, wyrobami z bambusa, drewna, wikliny. Taka łazienka powinna mieć jeszcze okna z roletami bambusowymi. W łazience w mieszkaniu w bloku można zrobić imitacje okna z drewnianej ramy i papieru czerpanego. |
|
|
pomysł na wystrój w japońskim stylu
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 31 Grupa: Ciekawe pom... Brawl Pirates is a fast-paced pirate-themed instant win game for players in India who prefer simple mechanics and short rounds. Instead of reels, paylines, or l...
- Lepszy wieszak czy stojak na rower? Liczba postów: 69 Grupa: Ciekawe pom... Według mnie zakupy w sklepach internetowych to spora wygoda i oszczędność czasu. Dlatego polecam Wam stronę https://rowery-colex.pl/ , na której znajdziecie ofe...
- Farby kolorowe dla alergików Liczba postów: 318 Grupa: Ciekawe pom... Ciekawe rozwiązania
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 714 Grupa: Ciekawe pom... Natknęłam się ostatnio na Oasis Tours szukając Cypru i spodobało mi się że to touroperator z własnym produktem a nie agregator który tylko przetransferuje cię d...
- Witryna. Liczba postów: 26 Grupa: Ciekawe pom... Sugar Rush 1000 is one of the most exciting slot games I’ve tried recently. The colorful candy theme makes it fun, while the gameplay keeps you hooked with ever...