pozwolenie na montaż rusztowań?

« Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom

25 lutego 2010, 16:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy aby zamontować rusztowanie potrzebne mi jest do tego jakieś uprawnienie/pozwolenie? Nie jestem żadnym budowlańcem, nie zamierzam stawiać rusztowania niewiadomo jakiej wysokości bo do takich to domyślam się że trzeba mieć jakieś papiery. Chodzi mi o rusztowanie sięgające tak do 1szego piętra w domku jednorodzinnym (nie mam pojęcia jaka to może być wysokość). Z góry dziękuje za pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2010, 13:02

Na ustawienie rusztowań nie potrzebne jest zezwolenie, zwłaszcza jeśli wysokość nie jest wysoka :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2012, 14:36

Chyba kolega wszystko wyjaśnił jeśli szukasz dobrego rusztowania zapraszam na http://www.telka.eu/Rusztowania_nowe-k16-0-3-default.html istnieje tu możliwość zarówno kupna jak i wypożyczenia rusztowań.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ile sprzedawaliście dom? Liczba postów: 2 Grupa: Zanim wybud...
  • Praca dla Kosztorysanta Liczba postów: 33 Grupa: Zanim wybud... W takim razie jeżeli przyszedł moment na zmianę pracy, jednak chcielibyście do tego podejść w odpowiedni sposób sprawdzając sobie różne możliwości zawodowe i te...
  • Domek letniskowy Liczba postów: 32 Grupa: Zanim wybud... Coraz częściej myślimy o alternatywie dla tradycyjnego budownictwa i przy okazji trafiłem na ofertę domów mobilnych całorocznych od Vero Homes. Przeglądając inf...
  • Ile budowa domu Liczba postów: 93 Grupa: Zanim wybud... Jeśli planujecie kupić działkę pod dom, nie omijajcie tematu wypisu i wyrysu z ewidencji gruntów i budynków. Ten artykuł https://www.archon.pl/wypis-i-wyrys-z-r. ..
  • podatki i oplaty lokalne Liczba postów: 20 Grupa: Zanim wybud... Jak najbardziej jeśli prowadzimy własną działalność to ja również jestem zdania, że coraz więcej na sam temat podatków powinniśmy wiedzieć. Jak dla mnie bardzo....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20725 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 105

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >