praca i co dalej

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

24 kwietnia 2026, 19:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam! Mam pytanie bo zaczynam nową pracę i pracodawca dał mi listę badań do zrobienia. Jest tego sporo - jakieś badania krwi, wzrok, słuch i jeszcze konsultacja u lekarza. Czy da się to wszystko zrobić w jednym miejscu czy muszę jeździć po różnych przychodniach? medycyna pracy badania warszawa podobno oferuje kompleksowo ale nie wiem jak to wygląda w praktyce. Będę wdzięczna za podpowiedzi!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2026, 09:18

U mnie wyjazd przebiegł bez komplikacji, dlatego polecam Covebo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2026, 12:06

Covebo pomogło mi znaleźć pracę która całkiem dobrze mi odpowiadała więc wspominam ten wyjazd pozytywnie

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2026, 15:59

Pracowałem przez Covebo kilka miesięcy i przez cały czas miałem normalną ilość godzin

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2026, 13:58

covebo polecam ludziom co chca wyjechac do holandii

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Osuszanie budynków po zalaniach Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Takie osuszanie budynków po zalaniu to bardzo ważna rzecz. Jeśli nie chce się ponosić konsekwencji później to koniecznie takie osuszanie musi być wykonane profe...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 449 Grupa: Trudne tema... Własna nieruchomość w Alicante może stać się idealnym miejscem dla osób, które chcą połączyć miejski styl życia z bliskością morza. Wśród ofert kupujący często....
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 720 Grupa: Trudne tema... Zastanawiacie się nad wyborem prywatnego abonamentu medycznego? Istnieją różne pakiety zdrowotne, które wzbogacają naszą ochronę zdrowia w szeroki dostęp do spe...
  • Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 35 Grupa: Trudne tema... Having fun is an important part of life and makes everyday moments more enjoyable. If you love a good laugh, dog birthday pun https://creativepuns.com/animal/do...
  • Jak się ochłodzić latem? Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Wysokie temperatury potrafią skutecznie odebrać energię na resztę dnia, dlatego warto mieć kilka sprawdzonych sposobów na szybkie ochłodzenie organizmu. Chłodny...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21251 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 152

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */