projekt i budowa domu

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

31 sierpnia 2020, 15:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć,
Mam świetną firmę do polecenia - DD projekt. Korzystałam i nie żałuję. Piękny, nowoczesny projekt, solidna budowa, a nie jakaś fuszerka i nawet świetna wizualizacja 3D. Trzy razy tak! Polecam, pozdrawiam :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 września 2020, 11:09

Przy budowie domu przydadzą Ci się różne maszyny dzięki, który wykonasz niektóre prace nawet na wysokości. Tutaj http://cranelift.pl/ możesz się zgłosić, jeżeli będzie trzeba zamontować szyby w danych miejscach. Oni mają specjalny żuraw i ssawki do szkła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2020, 15:34

Uważam, że dobry, sprawdzony wykonawca to gwarant solidnego wykonania prac, ale nie tylko - to także tzw. święty spokój podczas budowy. Ogarnięta firma wie, co robić i nie "zawraca głowy" Klientowi. Dla nas budowa to była super przygoda, w której uczestniczyliśmy na tyle, na ile mogliśmy i chcieliśmy :) Firma Espiro Property miała kontrolę nad wszystkim :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2020, 16:23

My mamy już projekt
__
Żmijka do zboża : Magrotex.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2021, 19:22

Myślę, że warto zwrócić uwagę na wybór dobrej jakości materiałów jak Icopal u których znajdziecie najwyzszej jakości materiały które cechują się standardem jak System Bezpieczny Fundament® Icopal który posiada już skuteczne rozwiązania projektowe. Jako jedyny w Polsce uzyskał Rekomendację Techniczną Instytutu Techniki Budowlanej, co także jest potwierdzeniem ich standardów i jednocześnie wieloletnią gwarancją na poziomie aż 45 lat co również na tle konkurencji naprawdę znacząco ich wyróżnia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2021, 11:05

z swojej strony polecę firmę remontową http://inspirem.pl/firma-remontowa-myszkow
Skorzystałam z oferty i nie żałuję. Robota wykonana solidnie i za przystępną cenę. Szczerze polecam!!!

Ten post był edytowany przez patryycjaa dnia: 22 marca 2021, 11:08
Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2021, 13:52

Polecam bloga - http://www.osk-luz.pl/, który ma wpisy o usługach budowlanych. Ja wykorzystałem wiedzę z tych wpisów i dziś mam ładne mieszkanie.

Ten post był edytowany przez kamilex dnia: 24 marca 2021, 13:53
Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2021, 14:49

Czy ktoś z Was korzystał z wizualizacji 3D i może kogoś polecić? Szukam wizualizacji 3D dla firmy z Wrocławia. Mianowicie, prowadzę sprzedaż pewnych produktów, które chciałabym przedstawić w powyższej formie dla klientów.

Ten post był edytowany przez Budowlanka1122 dnia: 20 kwietnia 2021, 14:33
Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2021, 14:50

W takim razie jeżeli jesteście na etapie poszukiwań skutecznych materiałów do uszczelnienia i hydroizolacji fundamentów swojego domu to zwróć uwagę na Icopal u których znajdziecie wysokiej klasy rozwiązania, jak Papy w Technologii Szybki Profil SBS na które sami się zdecydowaliśmy, przy czym możemy liczyć na 45 lat gwarancji. Jak dla mnie opcja zdecydowanie godna uwagi którą warto sprawdzić i pozytywnie się co do nich przekonać.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 18 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Czy ktoś z Was ostatnio kupował szambo betonowe Liczba postów: 5 Grupa: Firmy budow... Też szukacie miejsca na weekendowy wypad nad morzem? http://hotelwieniawa.com wygląda na dobrą opcję na odpoczynek i regenerację. Ktoś już tam nocował?
  • wesele w plenerze Liczba postów: 269 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie komunię i potrzebujecie krzeseł, to warto rozważyć wypożyczenie. Zamiast kupować, można zaoszczędzić i skorzystać z oferty wypożyczalni, która....
  • Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 369 Grupa: Firmy budow... Trudniejsza niż budowa bywa potem aranżacja i wyposażanie wnętrz. LED w łazience pod prysznicem to ciekawy sposób na stworzenie strefy relaksu w domu. Kolorowe....
  • Wizz Air Birmingham Office Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... The Wizz Air Birmingham Office provides helpful customer support for passengers in the United Kingdom traveling with Wizz Air. The office assists travelers with...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20710 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 276

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >