schody.

« Powrót do grupy: Schody i balustrady

21 kwietnia 2010, 00:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam
Mam pytanie chcę odnoić stare drewniane schody .Mam zamiar okleić je panelami i przykleić kątownik .Chodzi mi głównie o kątownik czy lepszy jest z gumą antypoślizgową czy zwykły i czy można go łączyć bo mam dość nietypowe wymiary schodów od 105 do 145cm.
A kontowniki mają wymiary 90,150 ,180 ,270 i było by dużo odpadów. :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2010, 10:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Kątowniki występują w różnych rozmiarach więc nie powinno być problemów z ich dopasowaniem. Osobiście polecam kątowniki stalowe są one bardziej wytrzymałe, natomiast co do antypoślizgowych to spełniają one funkcje zwiększającą bezpieczeństwo. Wybór należy do Ciebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kute balustrady Liczba postów: 92 Grupa: Schody i ba... Ja wolę jednak drewniane. Styl, funkcjonalność i jakość wykonania!
  • schody drewniane Liczba postów: 183 Grupa: Schody i ba... u mnie pierwszy słupek przy schodach zamontowany jest na kotwach wkręcanych w podłogę, a sam słupek nawiercony od dołu i wsunięty na stalowy pręt – trzyma się m...
  • Schody spiralne Liczba postów: 159 Grupa: Schody i ba... mamy spiralne na poddasze i ogolnie jest ok, zajmuja malo miejsca i fajnie wygladaja, ale trzeba uwazac z noszeniem rzeczy – wasko i trzeba sie troche nagimnast...
  • schody przemysłowe Liczba postów: 178 Grupa: Schody i ba... Looking for affordable fast food? Check out the Sonic Menu With Prices and Pictures, and find out how much your favorite meals cost. Great for families, student...
  • płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 77 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19876 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 118

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >