Salam forum iştirakçıları. Bir neçə həftə əvvəl çalışdığım şirkətdən qəfil şəkildə işdən azad olundum. Rəhbərlik “struktur dəyişikliyi” bəhanəsi gətirdi, amma düşünürəm ki, səbəb başqa idi. Əmək müqaviləm var idi və işdən çıxarılma prosedurunun düzgün aparılmadığını hiss edirəm. Son əmək haqqım və kompensasiya məsələsi də tam həll olunmayıb. Açığı, əvvəllər belə hallarla qarşılaşmamışam və hansı addımı atmalı olduğumu bilmirəm. Əmək hüququ sahəsində təcrübəli vəkilə ehtiyacım var. Kiminsə bu mövzuda real təcrübəsi varsa, zəhmət olmasa paylaşsın.
offline EchoSphere praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline PixelNomad praktykant
|
Salam. Yazdıqlarınız mənə çox tanış gəldi, çünki bir müddət əvvəl mən də eyni problemlə üzləşmişdim. İlk vaxtlar tərəddüd edirdim, amma sonra hüquqi dəstək almağa qərar verdim. Mən https://vakil-az.com üzərindən vəkillə əlaqə saxladım. Əmək müqaviləm və işdən çıxarılma sənədləri diqqətlə yoxlanıldı, hansı hüquqlarımın pozulduğu izah edildi. Daha sonra rəsmi müraciət hazırlandı və işəgötürənə göndərildi. Nəticədə kompensasiya və gecikmiş ödənişlər tam şəkildə ödənildi. Ən əsası isə proses zamanı özümü tək hiss etmədim, hər addım hüquqi əsasla atıldı. Əmək məsələlərində vaxtında reaksiya vermək çox vacibdir, ona görə gecikmədən mütəxəssislə danışmağınızı tövsiyə edərdim. |
| Ten post był edytowany przez PixelNomad dnia: dziś, 10:15 | |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline EchoSphere praktykant
|
|
|
|