offline ![]() thalia doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() magnolia praktykant
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: marksosn praktykant |
|
| |
![]() Gość: kapec praktykant |
lubię czasami coś tam podłubać w domu i mam też kilka rzeczy od ryobi, ich elektonarzędzia maja nieżłą cenę i tez jakość wykonania jest w porzadku, jest sporo modeli z silnikami bezszczotkowymi, które są bardziej trwałe i myślę ze jeśli kupowąc coś na dłużej to wlaśnie z taką technologią |
| |
offline ![]() Piotrek122 inżynier
![]() |
Ja również bardzo lubię czas od czasu pomajsterkować w domowym zaciszu. Mam świetną kolekcję elektronarzędzi. Jakiś czas temu również zdecydowałem się na zakup akumulatora nimh, który dużo lepiej sprawdza się w drobnych urządzeniach. Więcej na temat akumulator nimh można przeczytać na https://hybryd.com.pl/pl/informacje/baterie/b aterie_niklowo-wodorkowe_nimh_ht/. Macie tutaj bardzo fajne informacje na temat baterii niklowo-wodorkowych, każdy kto chociaż troszkę interesuje się elektronarzędziami powinien poczytać na temat tych baterii. |
Ten post był edytowany przez Piotrek122 dnia: 23 lutego 2022, 15:27 | |
| |
Reklamy Google |
sprzęt do majsterkowania
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 326 Grupa: Trudne tema... Mam spółkę z o.o. od 2020 roku i początkowo wynajmowałem drogie biuro myśląc, że to konieczne. Po dwóch latach okazało się, że to błąd - rzadko tam bywałem. Prz...
- Kursy kitesurfingu na Sycylii Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hej! Zbliżają się moje 30 urodziny i postanowiłem z tej okazji zafundować sobie coś wyjątkowego – marzy mi się kurs kitesurfingu. Przeglądając oferty, trafiłem....
- Domy z bali Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym nawiązać współpracę z biurem architektonicznym tworzącym minimalistyczne i nowoczesne domy z bali. Jakie możecie mi polecić?
- Odbiór odpadów niebezpiecznych Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym nawiązać współpracę z firmą wykonującą odbiór odpadów niebezpiecznych Katowice. Jaką możecie mi polecić?
- Księgowość online Liczba postów: 167 Grupa: Trudne tema... Pierwszy wrażenie jest najważniejsze. Moja firma z adresem w małym mieście była pomijana przez dużych klientów. Przejście na https://e-biuro.eu/ i adres w Warsz...