studnia głębinowa

« Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

8 października 2020, 11:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto rozejrzeć się za sprawdzoną firmą, która ma doświadczenie w wykonywaniu studni głębinowych. Ja od siebie mogę wam polecić zapoznanie się z ofertą https://www.przemwiert.pl/ Firma ta ma swoją siedzibę we Wrocławiu więc polecam ich wszystkim z okolic tego miasta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2020, 14:28

Ja płaciłem 15 k w Wielkopolsce. Czekałam kilka miesięcy za wykonaniem usługi, bo takie zainteresowanie jest. Co jest najlepsze! Te 15 k albo więcej i tak zapłacisz, nawet jak będą wiercić, ale się nie dostaną do źródła. U mnie działa wszystko. Zobaczymy, jak na tym wyjdę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 października 2020, 16:02

try these out bahigo twitter

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2021, 20:27

Ja również uważam, że to bardzo dobry pomysł. Osobiście korzystałem z usług firmy www.wiercimy.info. Wykonali odwiert studni głębinowej nieopodal mojego zakładu przemysłowego. Swoje usługi zrealizowali profesjonalnie, rzetelnie i terminowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2021, 20:27

visite site https://mostbeter.com/pl/ - sector mostbet

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2021, 14:31

Jak przyjechali panowie z firmy http://kansyn.pl/ to pokazałem im tylko miejsce, a oni od razu wzięli się za pomiary i przygotowanie pod realizację. Naprawdę solidne podejście, a studnia głębinowa przy domu wywiercona wzorowo no i w końcu mam bieżącą wodę w domu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2021, 13:37

A jakie są koszty zrobienia studni głębinowej? Chętnie dowiedziałbym się przed budową domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2021, 20:53

Każda działka jest inna, ma inną glebę, więc sam proces kopania studni wygląda nieco inaczej w każdym przypadku, dlatego najlepiej odezwać się do fachowców i spytać o koszty. Mnie studnię budowała firma H2O Studnie Głębinowe ze Zduńskiej Woli, więc jeżeli ktoś z łódzkiego jest zainteresowany tematem to mogę ich jak najbardziej polecić. Już z samej ich strony można się wiele dowiedzieć, np. odnośnie regulacji prawnych związanych z kopaniem studni. Ja miałem naprawdę wiele pytań i wątpliwości zanim ostatecznie się zdecydowałem i doradztwo specjalistów bardzo mi wtedy pomogło. Polecam się z nimi skontaktować, bo wiedzą co robią i na pewno odpowiedzą na wszelkie pytania.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2021, 23:01

official website
juliakul twerk ass

Zgłoś | Cytuj | Link

25 sierpnia 2021, 10:25

Jak już budować studnię, to zdecydowanie betonową - jest najbardziej wytrzymała. Zresztą, coś o tym wiem. I tutaj z pewnością zainteresuje was oferta sienkiewicz.com.pl która spełniła moje oczekiwania w 100%

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• dom parterowy Liczba postów: 48 Grupa: Ekologiczny... Jeżeli będziecie szukać firmy specjalizującej się w ocieplaniu budynków to polecam https://iqterm.pl/ mają spore doświadczenie także na pewno wszystko będzie wy...
  • Wolny czas Liczba postów: 2 Grupa: Ekologiczny... Bardzo dziękuję za pomocne informacje, które przekazujesz. Mam nadzieję, że w przyszłości będziesz publikować jak najwięcej świetnych postów. tiny fishing
  • Ocieplenie budynku Liczba postów: 230 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek Old Castle doda budynkowi historycznego uroku, a obok niego można zamontować nowoczesne przeszklenia z betonu i drewna. Przy...
  • Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 47 Grupa: Ekologiczny... Szanowni Państwo, elewacja z płytek klinkierowych King Size to elegancja w dużym formacie i minimalna liczba fug. Paleta barw od czerwieni po antracyt pozwala s...
  • Wolny czas Liczba postów: 4 Grupa: Ekologiczny... escape road 2 features intuitive controls, making it easy for players to navigate and dodge obstacles. The arrow keys allow for precise steering, essential for....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19998 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 311

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >