offline ![]() kanders kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Taniobuduj_pl doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pitrek88 kierownik
![]() |
też mam podobnie zrealizowaną łazienkę a dokładnie ubikacje bo tam dało się takie coś zrobić blok jest dość ograniczony lecz przy remoncie okazało się, że rury są odizolowane od domu zabierają z mojego metrażu hmm nooo tak pojemnością taką lodówkę. Kątówka do ręki wyciąłem drewnianą płytę.. dalej opisywać nie muszę- kolegą wyżej już napisał jak to zrobić :) |
| |
offline ![]() Taniobuduj_pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Rolety.az.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Aneczka doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Piecykizmontazem_pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Projektant_Komandor majster
![]() |
|
| |
offline ![]() zygmnut doświadczony
![]() |
|
|
szafa w łazience
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Hulajnoga Elektryczna Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Widziałem, że Manta ma różne modele hulajnóg — od tych miejskich po bardziej sportowe. Ktoś poleci konkretny model, żeby jeździć po Śląsku, z lekkim terenem i w...
- Jak stworzyć własne darmowe dzwonki na telefon kom... Liczba postów: 24 Grupa: Ciekawe pom... Pobierz darmowe dzwonki na stronie:
- Zakładanie firmy Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Moi Drodzy, mój mąż postanowił założyć firmę budowlaną i zastanawia się nad logotypem. Znalazł o tym dość ciekawe informacje na tym blogu, ale chciałby wiedzie...
- Tapety dekoracyjne Liczba postów: 390 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, Przed układaniem fototapety warto dokładnie przygotować podłoże. Powinno być ono równe, gładkie, pozbawione pęknięć i ubytków. Do wygładzenia....
- Wykonaj samemu dekoracje ścian Liczba postów: 139 Grupa: Ciekawe pom... Cegła. Można zrobić tylko na jednej ścianie. Pewnie też da radę zrobić na fragmencie. Tylko trzeba mieć pomysł na to. Elabrick z OBI i można kłaść samemu nawet....