offline Fijal14 kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Jakuzaa praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Piotr345 kierownik
|
Jak zależy Ci na sensownych ofertach to odpuść sobie media społecznościowe. Tam nic ciekawego nie znajdziesz. Najwięcej ogłoszeń znajdziesz na popularnych portalach aukcyjnych. Są nawet takie typowo dedykowane do mieszkań, czy domów. Tam będziesz miał do wyboru tysiące opcji. Więc na pewno coś znajdziesz. Tylko pamiętaj, żeby przed władowaniem się w umowę najmu - zlecić weryfikację stanu technicznego budynku i formalności dr. inż. Przemysławowi Stawiarskiemu, o którym więcej dowiesz się na stronie https://stawiarski.com.pl/. Sprawdź sam, bo obecnie bez rzeczoznawcy budowlanego bardzo łatwo wynająć albo kupić coś niezbyt ciekawego. |
|
|
szukanie mieszkań na wynajem w Warszawie
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Co sądzicie o domach szeregowych Liczba postów: 186 Grupa: Domy szereg... Facing challenging deadlines and difficult courses? Global Assignment Help has got you covered! The thousands of students in the UK who used to look up write my...
- Rolnictwo Liczba postów: 192 Grupa: Domy szereg... Rzepak potrafi wymagać sporo uwagi w różnych etapach rozwoju, dlatego zastanawiam się nad skorzystaniem z doradztwa agronomicznego właśnie przy tej uprawie. Szc...
- Altanka w ogrodzie Liczba postów: 71 Grupa: Domy szereg... ładne są, klasyczna drewniana altana zawsze się obroni. ja po postawieniu swojej wykończyłem wnętrze płytami MPB – zrobiłem z nich blat, półki i zabudowę. dzięk...
- Dobra restauracja Liczba postów: 424 Grupa: Domy szereg... Polecam Wam wszystkim sprawdzić sobie stronę, na której znajdziecie ofertę restauracji Harem w Mielnie - pizza mielno , która oferuje różnorodne menu, w tym np....
- Przeprowadzka Liczba postów: 133 Grupa: Domy szereg... Czy tylko ja mam wrażenie, że przy przeprowadzce zawsze pojawia się dwa razy więcej rzeczy niż człowiek pamiętał? Dlatego warto wcześniej rozejrzeć się za czymś...