offline Fijal14 kierownik
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Jakuzaa praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Piotr345 kierownik
|
Jak zależy Ci na sensownych ofertach to odpuść sobie media społecznościowe. Tam nic ciekawego nie znajdziesz. Najwięcej ogłoszeń znajdziesz na popularnych portalach aukcyjnych. Są nawet takie typowo dedykowane do mieszkań, czy domów. Tam będziesz miał do wyboru tysiące opcji. Więc na pewno coś znajdziesz. Tylko pamiętaj, żeby przed władowaniem się w umowę najmu - zlecić weryfikację stanu technicznego budynku i formalności dr. inż. Przemysławowi Stawiarskiemu, o którym więcej dowiesz się na stronie https://stawiarski.com.pl/. Sprawdź sam, bo obecnie bez rzeczoznawcy budowlanego bardzo łatwo wynająć albo kupić coś niezbyt ciekawego. |
|
|
szukanie mieszkań na wynajem w Warszawie
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Dobra restauracja Liczba postów: 420 Grupa: Domy szereg... Cześć wszystkim, bardzo fajny wątek, bo sam często szukam sprawdzonych miejsc na dobry obiad albo wieczorny wypad. Od siebie też mogę polecić kilka lokali, ale....
- ocieplenia pianą PUR Liczba postów: 23 Grupa: Domy szereg... Jestem pewna że to zadanie zgodnie z Waszymi oczekiwaniami wykona firma https://www.pol-agma.pl/ Ich oferta obejmuje ocieplanie pianką PUR, metodą wdmuchiwania....
- Rolnictwo Liczba postów: 140 Grupa: Domy szereg... Każdy kto prowadzi hodowlę bydła wie, jak ważna jest sprawna dojarka. Awaria w najgorszym momencie potrafi sparaliżować całą produkcję. Dlatego warto mieć pod r...
- Co sądzicie o domach szeregowych Liczba postów: 181 Grupa: Domy szereg... Facing challenging deadlines and difficult courses? Global Assignment Help has got you covered! The thousands of students in the UK who used to look up write my...
- Remont Liczba postów: 69 Grupa: Domy szereg... Ostatnio coraz częściej myślę o odświeżeniu mieszkania i szukam czegoś, co nie będzie typowym rozwiązaniem jak malowanie sufitu. Trafiłem na temat sufitów napin...