w trosce o samochód

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

4 stycznia 2018, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Garażowanie i myjnia z woskiem to jest to ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 stycznia 2018, 18:35

Ja nie mam tak dobrze, bo nie mam garażu. Ale za to zainwestowałem w dobry wosk od firmy Clean Tech https://cleantechco.pl/sklep/pielegnacja-laki eru/premium-liquid-wax/ Doskonale zabezpiecza i nabłyszcza lakier. Szczególnie zimą warto go nakładać, bo od soli drogowej i błota można nieźle uszkodzić sobie lakier.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2018, 12:17

Dobre ubezpieczenie to podstawa, zawsze zaglądam na cuk.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2019, 21:28

ja w trosce o samochód wymieniam olej co 12-15 tysięcy km. Stosuje olej Shell Helix. Znajomy mechanik mi poleca. Mówi że oczyszcza silnik z nagaru jaki powstaje podczas pracy

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2019, 13:35

Mój przyjaciel ostatnio kupił sobie auto w salonie samochodowym https://www.hondaplaza.pl/pl/samochody.html . Z tego auta był po prostu bardzo zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2019, 20:06

tez czytałem o tym że Shell Helix czyści nagar akurat mam Astre z 2006 r i jak najbardziej przydał by się taki własnie olej.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2019, 10:40

Ważne żeby ta osoba, która kupi samochód, dobrze go ubezpieczyła. OC może być tanie, ale przy AC, radzę nie szukać tak mocno oszczędności. Polecam ze swojej strony Wartę:[url]https://warta-ubezpieczenia.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2019, 12:48

Jeżeli rozglądacie się za dobrym serwisem samochodowym, w którym zadbają o wasze auto to wybierzcie się do warsztatu www.sanecznik.eu Tam pracują świetni mechanicy, którym można zaufać. Warsztat ten znajduje się pod Rybnikiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2019, 14:05

Szeroki wybór aut używanych w dobrej cenie mają w Carolina Toyota Włochy. Współpracuję już z nimi już od dłuższego czasu i zawsze jak miałem jakiś kupiony samochód to był zachowany komfort jazdy

Zgłoś | Cytuj | Link

12 września 2019, 14:07

Jak często wymieniacie olej, ja jestem świeżo po wymianie w moim fordzie http://bit.ly/30fSDZF znalazłem fajną promocję w ASO, opłacało się a to podstawowa kwestia przy dbaniu o silnik

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Moda Liczba postów: 145 Grupa: Trudne tema... Jeśli zależy Wam na obuwiu, które łączy modny wygląd z wygodą, to Rieker będzie świetnym wyborem. To marka polecana osobom, które dużo chodzą i cenią sobie komf...
  • Ciąża i przygotowanie Liczba postów: 108 Grupa: Trudne tema... Remini Mod APK is an advanced AI-powered photo enhancement app that transforms old, blurry, or low-quality images into sharp, clear, and vibrant pictures. It us...
  • budowa domu - porady Liczba postów: 428 Grupa: Trudne tema... Jestem w trakcie budowy domu i niektóre kwestie zdecydowanie mnie przerastają. Obecnie zastanawiam się jaki grunt do powierzchni chłonnych wybrać. Kompletnie si...
  • jaki telefon? Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Reklam jest milion i każdy operator mówi, ze jest najlepszy, ale lepiej nie brać na chybił trafił. Warto wejść na porównywarkę gdzie jest ranking abonamentów te...
  • Porady biznesowe Liczba postów: 343 Grupa: Trudne tema... Jak prowadzisz firmę i zatrudniasz pracowników, stajesz się za nich odpowiedzialny. Pomyśl, czy nie warto się zdecydować na luxmed pakiet pracowniczy dla firm.....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19971 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 183

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >