Czy warunki zabudowy wydane tylko dla budowy domu jednorodzinnego, gdzie określono linię zabudowy, będą również obowiązywały dla budynku gospodarczego który nie był wcześniej zgłaszany. Czy linia zabudowy ustalona dla tego właśnie domu jest wiążąca dla innego typu budynku - garażu,itp. Nadmieniam, że dom został już oddany do użytkowania.
warunki zabudowy
Ostatnio na forum
- Działka rolna a budowa Liczba postów: 26 Grupa: Ekspert pra... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowaen tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to jakiś czas temu trafiłem na ofertę sklepu rolniczego Agrosam - K...
- Odbiór domu po 25 latach i list ze starostwa Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert pra... Witam, mam problem z budową i odbiorem domu. Zacząłem budowę w 95r, wszystko szło powoli do przodu systemem gospodarczym do 98r kiedy to pojawił się ostatni wpi...
- Usługi księgowe Liczba postów: 25 Grupa: Ekspert pra... Znajomy sprzedawał biuro rachunkowe i mówił, że najtrudniejsze było odpowiednie wycenienie całego biznesu. To nie jest oczywiste, bo liczy się nie tylko liczba....
- Sprzedaż domu w stanie surowym zamkniętym z 1994 r... Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert pra... Witam wszystkich i proszę o radę. Jestem w posiadaniu domu, którego budowa rozpoczęła się w maju 1994 roku. Dom został zbudowany jednak nie znalazłem żadnej inf...
- Zakończenie budowy a dwa budynki na jednym pozwole... Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert pra... Witam, Pozwolenie na budowę, obejmuje całość zamierzenia budowlanego, a więc w Pana przypadku budynek mieszkalny jednorodzinny oraz budynek gospodarczy. Uzyska...