wełna i dach - co robic ??

« Powrót do grupy: Robimy dach

11 listopada 2008, 18:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam dach pokryty blacha , papa , deski .Daje 15 wełne IZOVER` i mam 5 ISFOVER` która jest zbrojona złotkiem na której pisze 'd0o kominów wentylacyjnych .Czy moge te wełne dołożyc do 15 ??

prosze o szybka odpowiedź.
z góry dziekuje :))

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 listopada 2008, 19:21

jeżeli możesz to prześlij mi zdjęcie tej wełny dla pewności sewbud@go2.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 listopada 2008, 15:24

wlasnie zalezy od tego jak ta welna wyglada. Jesli jest zbrojona w taki sposob zeby cos bardziej uszczelnic to lipa z montowaniem jej w miejsca ktore tego nie wymagaja. Lepiej normalna welne standardowa, ewentualnie jakas z powloka wyciszajaca odglosy spoza domu. Ale to inna bajka ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2009, 18:05

Witam,
Potrzeba ci tez dobrych dekarzy, którzy przeprowadzą te prace. Dobrych znajdziesz na: fachowaekipa.pl
Polecam i pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• dylatacja między ścianami tylnymi garaży blaszanyc... Liczba postów: 18 Grupa: Robimy dach Jeśli interesują Cię garaże z blachy to na pewno warto zapoznać się z oferta producenta Garaże Marmet. Oferuje różnorodne modele, które można dostosować do indy...
  • ocieplenie starego dachu Liczba postów: 31 Grupa: Robimy dach Potrzebna mi jest folia fundamentowa. Szukam sklepu internetowego, który posiada szeroki wybór folii w korzystnej cenie. Niedawno znalazłam firmę Gutta Polska S...
  • Z czego dach? Liczba postów: 284 Grupa: Robimy dach W nowoczesnym budownictwie energooszczędnym pokrycia dachowe mają ogromne znaczenie. Pamiętaj, że rekomendowana dachówka ceramiczna i betonowa to rozwiązania, k...
  • Dach Liczba postów: 3 Grupa: Robimy dach Pokrycie dachu blachą może być bardzo dobrym rozwiązaniem, ale warto rozważyć zarówno zalety, jak i wady tego materiału, aby podjąć świadomą decyzję. Zalety po...
  • gres na dach Liczba postów: 61 Grupa: Robimy dach A jeśli chodzi o pokrycie dachu, to zdecydowaliśmy się na panele dachowe https://pokrycia.pl/blacha/panele-dachow e

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19690 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 298

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >