![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: minella praktykant |
Powinieneś się kierować nie tyle ich wyglądem, co głównie gatunkiem drewna, z którego są zrobione. Powinno ono charakteryzować się dużym stopniem twardości, odpowiedni będzie dąb, jesion czy też buk. Ważny jest także kształt schodów, bowiem wpływa on na kompozycję wnętrza. Przy wyborze kształtu kierować się powinno układem funkcjonalnym pomieszczenia, jego wielkością, ale też i rolą, jaką schody mają pełnić we wnętrzu. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
Produkuję stolarkę drewnianą-drzwi wewnętrzne,
zewnętrzne, schody, drzwi |
| |
offline ![]() katalina praktykant
![]() |
Już pisałam wcześniej na jakimś forum o schodach, więc
ja polecam firmę która robiła u mnie schody drewniane,
podpatrzyłam wcześniej schody u sąsiadów i bardzo mi
się spodobały. Firma nazywa się Zig zak schody,
p.Kaczmarek, cena rozsądna, solidne wykonanie i stoją już
prawie 3 lata. |
| |
![]() Gość: partet praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Budowlaniec24 inżynier
![]() |
oj możesz dać inne zdjęcie, bo to już widziałem w innym
wątku. |
| |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
![]() Gość: aśka praktykant |
|
| |
![]() Gość: Krzysiekkk praktykant |
Ja mam schody kupione tu: http://www.schody-poznan.com.pl,
zdecydowanie polecam:) |
| |
offline ![]() Gocha kierownik
![]() ![]() |
|
|
wybor schodów
«
Powrót do grupy: Schody i balustrady
Ostatnio na forum
- płytki na schody wewnętrzne Liczba postów: 77 Grupa: Schody i ba... Jeżeli chodzi o schody zewnętrze, moim zdaniem jakieś porowate płytki będą jak najbardziej ok. Wewnątrz domu czy mieszkania jednak chętniej widziałabym np. tego...
- Schody spiralne Liczba postów: 158 Grupa: Schody i ba... schody spiralne potrafią fajnie wyglądać i zaoszczędzić miejsce, ale warto też zadbać o ich wykończenie – u mnie świetnie sprawdziły się płyty MPB jako obicie s...
- schody drewniane Liczba postów: 181 Grupa: Schody i ba... Ciekawą opcją jest również to - https://schodyprudlik.com.pl/schody-zabi egowe/ Obstawiam, że fajnie się sprawdzi. Pod względem wizualnym petarda. Każdy element....
- Czy są płytki antypoślizgowe na schody? Liczba postów: 81 Grupa: Schody i ba... Oczywiście, że tak i do tego specjalnie zabezpieczone przed poślizgnięciem oprócz tego że są porowate.
- Kute balustrady Liczba postów: 91 Grupa: Schody i ba... Ja wolę jednak drewniane. Styl, funkcjonalność i jakość wykonania!