wyburzanie ścian

« Powrót do grupy: Zanim wybudujesz dom

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

12 lipca 2015, 22:47

Zgadzam sie: good 0 bad

czy ktoś z was korzystał może z oferty www.el-kop.pl? musze wyburzyc kilka budynkow, a wiem, ze najlepiej miec do tego odpowiednia firme, zeby wszystko przebiegło jak nalezy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 grudnia 2015, 21:04

polecam do wszelkich prac ziemnych i wyburzania firme www.el-kop.pl :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2016, 21:20

jezeli chodzi o wyburzenia to korzystalem kiedys z uslug firmy www.evert.pl i bylem naprawde zadowolony, dobre ceny i dokladna robota, o to chodzi

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2019, 10:50

Jeżeli rozglądacie się za sprawdzoną firmą, której można powierzyć wyburzanie ścian czy całych budynków to skontaktujcie się z www.zon24.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę powiedzieć że warto się do nich zgłosić. Powierzoną pracę wykonują szybko i za nieduże pieniądze. Firma ta ma swoją siedzibę w Kielcach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2019, 11:10

Zadanie te powierzyliśmy ekipie z Warszawy, a dokładnie https://www.tree.com.pl/ . Rozbiórka, a następne wyburzenie załatwili w trybie natychmiastowym, co oszczędziło nam sporo kłopotu. Pełen profesjonalizm, zdecydowanie godny polecenia!

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2019, 06:30

Ostatnim razem wyburzenia zrealizowali dla nas http://www.wlodekdrozdz.com/ Bardzo szybko i sprawnie, dzięki czemu po starym budynku nie ma śladu. A my natychmiast zaczęliśmy stawiać nowy budynek na jego miejsce!

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2019, 06:59

Wyburzenia na najwyższym poziomie zrealizowała dla nas Grupa Tree ://www.tree.com.pl/ , która okazała się stężeniem prawdziwych fachowców. Kompleksowo nas obsłużyli, a dzięki wspomnianym wyburzeniom mogliśmy rozpocząć stawianie nowego obiektu!

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2019, 15:39

Potrzebne nam było natychmiastowe wyburzenie. Dlatego należało powierzyć te zadanie fachowcom! Wybór padł na https://www.kraz.com.pl/ , którzy spisali się idealnie. Ogromnie cenię sobie fachowe podejście z ich strony.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2019, 11:44

Jeżeli rozglądacie się za porządna firmą, która zajmuje się wyburzeniami i kruszeniem gruzu to polecam wam skontaktować się z http://omel-kop.pl/ Jest to bardzo dobra firma z okolic Warszawy z usług, której sam korzystałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• remont starego domu Liczba postów: 27 Grupa: Zanim wybud... Jak przymierzałam się do remontu elewacji, to trafiłam na temat płytek klinkierowych. Swoją drogą, nie zdawałam sobie sprawy, jak wiele możliwości daje ten mate...
  • Ile budowa domu Liczba postów: 94 Grupa: Zanim wybud... Koszt budowy domu to dziś naprawdę szeroki temat, bo dużo zależy od standardu, technologii i późniejszych kosztów utrzymania. Wiele osób skupia się tylko na bud...
  • reklama na granicy Liczba postów: 46 Grupa: Zanim wybud... Ostatnio miałem małą rozmowę z kolegą, który prowadzi własną firmę i mówił mi, jak bardzo przydatne są gadżety reklamowe w budowaniu marki. Opowiadał o swojej o...
  • Wycinka drzew! Liczba postów: 16 Grupa: Zanim wybud... Po wycince drzew zostaje zawsze problem z gałęziami i krzakami. Większość ludzi nie zdaje sobie sprawy, że można to wszystko sensownie zagospodarować zamiast wy...
  • Kosztorys Liczba postów: 17 Grupa: Zanim wybud... Podczas przygotowań do budowy domu wielu inwestorów sięga po program do kosztorysów budowlanych, bo znacząco ułatwia planowanie wydatków. Dzięki niemu można szy...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21063 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 255

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */