offline Paniklaudia majster 
                 | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
Gość: Wieniu88 praktykant  | 
												|
| 
						 | |
| Reklamy Google | |
Gość: BryceDrids praktykant  | 

Hollister Winkels Oostenrijk  | 

| 
						 | |
offline kiuju43 praktykant 
                 | 

dla mnie ta wymiana jest  | 

| 
						 | |
offline drewbud fachowiec 
                 | 

mnie się podobają w odcieniach szarości, ale te drewniane
pięknie się prezentują również  | 

| 
						 | |
| Reklamy Google | |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec 
                 | 

Okna aluminiowe produkowane w nowoczesnych technologiach potrafią być obecnie tak samo ciepłe jak te z PVC-U. Bez względu na materiał, z jakiego jest wykonane energooszczędne okno, należy zadbać o jego odpowiednie osadzenie w warstwie ocieplenia tak, by zapobiec stratom ciepła przez mostek termiczny powstający miedzy murem a ramą okienną. Dla osób planujących wymianę okien załączam schemat montażu. http://www.knauf-industries.pl/files/products _files/pl_384_20140218_160859.pdf  | 

| Ten post był edytowany przez e-rzecznik Knauf Therm dnia: 11 grudnia 2017, 09:35 | |
| 
						 | |
Gość: jokensen praktykant  | 

Jeśli zamierzasz wymienić okna to chociaż postaw na jakieś nowoczesne rozwiązanie. Może okna typu skandynawskiego? http://skandpol.eu posiadają w swojej ofercie okna uchylno obrotowe, właśnie tego typu. Wprowadź powiew świeżości do swojego domostwa. :)  | 

| 
						 | |
offline Amandoa21 praktykant 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline ninita majster 
                 | 
												|
| 
						 | |
offline Bata75Bata75 inżynier 
                 | 

Jeżeli jesteśmy w temacie okien to warto skontaktować się z firmą www.bros.poznan.pl z Poznania i zapoznać się z ich ofertą. Ja mam od nich okna i 4 lat mijają a okna jak nowe.  | 

| 
						 | 
wymiana okien
« 
				Powrót do grupy: Domy szeregowe

Ostatnio na forum
- Zabawki dla dzieci Liczba postów: 83 Grupa: Domy szereg... W poszukiwaniu miejsca które posiada bogata ofertę produktów stworzonych z myślą o dzieciach warto zajrzeć do https://www.toyz.pl/kategoria-produktu/p ojazdy-na-...
 - Szukam farby, która nie zostawia smug Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Szukam farby, która nie zostawia smug i łatwo się nakłada. Ktoś coś używał i może polecić?
 - Dobra restauracja Liczba postów: 387 Grupa: Domy szereg... When it comes to finding a good restaurant, I think consistency, variety, and warmth make all the difference. Olive Garden really captures that cozy Italian-Ame...
 - Nowoczesne schody – Kraków/Myślenice Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Witam, budujemy dom i potrzebujemy kogoś do wykonania schodów betonowych. Może być też opcja schodów drewnianych dywanowych – ważne, żeby wyglądały lekko i nowo...
 - ocieplenia pianą PUR Liczba postów: 21 Grupa: Domy szereg... Zastanawiam się nad kompleksowym ociepleniem domu, łącznie z fundamentami. Wydaje mi się, że warto zadbać o izolację od dołu, bo tam ucieka dużo ciepła. Słyszał...