zakup rusztowania

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

22 października 2014, 15:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja kupowałem na www.lero.com.pl. Wszystkie oferowane przez nich rusztowania mają pełną dokumentację. Nic nie jest chińskie. Sami nie ukrywają że wszystko jest produkowane przez firmę Pionart z Zabrza. W porównaniu do innych firm robią kompletną ofertę a nie jakieś okrojone zestawy. Polecam jak najbardziej sam kupiłem tylko plettaca aluminiowego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2014, 11:10

No wiadomo, że jak ktoś robi dużo prac związanych z dociepleniami i budownictwem to zakup własnego rusztowania jest wręcz sprawą zupełnie podstawową. Mój znajomy prowadzi fb i czasem takie rusztowania po prostu wypożycza z http://euro-rusztowania.pl/ - jest taniej cenowo i prościej, bo zapewniają mu obsługę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2014, 12:21

A kogoś ze Śląska możecie polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2015, 08:01

Rusztowania lepiej kupić porządne, jeśli mają służyć przez lata. Nie ma co ryzykować, jeśli chodzi o bezpieczeństwo pracowników. Polecam rusztowania firmy Hunnebeck (kiedyś Harsco), wydaje mi się, że mają oddział gdzieś na Śląsku, zdaje się że w Dąbrowie Górniczej.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2015, 11:39

Ale gotowy komplet rusztowań, żeby ogarnąć na przykład biuro albo dom jednorodzinny sporo kosztuje. Nie każdą firmę na to stać po prostu. Moja firma wynajmowała od euro-rusztowania we Wrocławiu – wyszło taniej niż kupno nowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 marca 2015, 13:49

Ja kupowałem rusztowania w http://www.rusztowania-sprzedaz.pl/ . Mają sprzęt tylko wysokiej jakości, zero chińszczyzny. U mnie dobrze sprawdziły się aluminiowe, okazało się, że są bardzo lekkie i łatwe w montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2015, 21:38

ja wynajmowałem rusztowanie z www.euro-rusztowania.pl i sprawdziło się u mnie, więc mogę polecić dalej

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2015, 11:13

Moim zdaniem jednak jeżeli ktoś prowadzi firmę, która zajmuje się w sposób profesjonalny ociepleniami to jednak powinien zainwestować.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2015, 09:31

Użytkownik waku napisał: Moim zdaniem jednak jeżeli ktoś prowadzi firmę, która
zajmuje się w sposób profesjonalny ociepleniami to jednak
powinien zainwestować.

No ale to weź sobie policz, ile wszystko kosztuje. Raz – same rusztowania, dwa – materiały dodatkowe, trzy – przeszkolenie pracowników – nie każdego na to stać.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2015, 23:57

Lepiej wypożyczyć niż kupować.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyprowadzenie się Liczba postów: 2 Grupa: Firmy budow... Zdecydowanie warto zrobić selekcję przed pakowaniem. Im mniej rzeczy trzeba przewieźć, tym łatwiej zorganizować cały proces i szybciej urządzić się w nowym miej...
  • Usługi Dekarskie oraz Ciesielskie Liczba postów: 14 Grupa: Firmy budow... Jeżeli jesteśmy w temacie dekarskim to polecam zapoznać się z oferta firmy " Solidny Dekarz" https://www.solidnydekarz.pl/dekarz , która wykona prace związane z...
  • 663 Bet Overview and Features Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... 663 Bet is an online digital entertainment platform that provides users with a variety of interactive and casual gaming experiences. It is designed with a simpl...
  • W33Game Overview and Features Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... W33Game is an online digital entertainment platform designed to offer users simple and accessible mobile gaming experiences. It provides a variety of casual and...
  • JJ55 Game Overview and Features Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... JJ55 Game is an online digital entertainment platform designed to provide users with simple, fast, and engaging mobile gaming experiences. It focuses on deliver...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21107 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 246

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */