offline ![]() KamilDrogowski kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
Jeśli chodzi o kamery zewnętrzne do monitoringu to może warto zastanowić się nad jakimś wygodnym zestawem bezprzewodowym. Ja na taki system się zdecydowałem i nie mam na co narzekać bo działa stabilnie i mam podgląd w dowolnej chwili na telefonie. Mozecie sobie tez zerknac do oferty orllo https://orllo.pl/produkty/zestawy-monitoringu /zestawy-kamer-bezprzewodowych.html, bo jest w czym wybierac jesli chodzi o takie zestawy. |
Ten post był edytowany przez Bordon44 dnia: 17 kwietnia 2020, 12:54 | |
| |
Reklamy Google |
zestaw do monitoringu
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Projekty oświetleniowe Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli szukacie firmy do kosztorysów budowlanych i dokumentacji technicznej dla oświetlenia solarnego i hybrydowego, warto rozważyć współpracę z firmami takimi j...
- Strona internetowa dla firmy Liczba postów: 48 Grupa: Firmy budow... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej platformy multiportalowej web360 - cms dla firm...
- Budowa domu jednorodzinnego Liczba postów: 361 Grupa: Firmy budow... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej m...
- Praca na budowie, a problem z nietrzymaniem moczu Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Chodzi o męża pracującego na budowie...
- FRONTY MEBLOWE – PRODUCENT Liczba postów: 8 Grupa: Firmy budow... Frezowane fronty kuchenne to obecnie hit aranżacyjny, bo łączą elegancję z oryginalnym stylem. Jeśli ktoś zastanawia się, jak nadać kuchni nieco klasy i charakt...