offline Auroks.pl inżynier
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: becia jot praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
|
| |
offline attom majster
|
My parę miesięcy temu kupiliśmy zmywarkę do naczyń, a jest nas dwoje. Moja partnerka chętniej gotuje, bo nie musi zmywać. Zmywarkę puszczamy czasem co 2 dni, jak nie uzbieramy naczyń. Jest to dla nas bardzo opłacalne, zauważyliśmy mniejsze zużycie wody. A mamy dużą zmywarkę, 60 cm. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline guido doświadczony
|
Nie wyobrażam sobie już życia bez zmywarki, to taka oszczędność czasu.. Dla dwójki osób najlepsza jest mniejsza wersja, ale nie ta malutka bo tam nie zmieści się za dużo naczyń. Takie jest moje zdanie, ale może wam akurat starczy. Spojrzyjcie na to co piszą inni na ten temathttp://maxmag.pl/jaka-wybrac-zmywarke-jakie-f unkcje-oferuja-nam-zmywarki/ Jak się ma więcej informacji, to pomaga, to w wyborze - który jest spory, ale na pewno coś się znajdzie. To naprawdę spore ułatwienie - tylko wrzucasz i z głowy ;) |
|
| |
Gość: kaja30 praktykant |
Ja miałam bardzo podobne wątpliwości dwa lata temu. Kupilismy Candy, uważam,że był to jeden z bardziej trafionych pomysłów.moja zmywarka jest funkcjonalna i ekonomiczna, zużywa bardzo mało wody o jej parametrach mozna poczytać na stronie producenta http://www.candy.pl/pl_PL |
|
| |
offline dronka majster
|
|
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
| |
offline dronka majster
|
|
|
|
zmywarka dla 2 osób?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 211 Grupa: Porady i op... Temat dokumentów do użycia za granicą wrócił u mnie przy okazji zmiany pracy. Okazało się, że nie wszystkie papiery są od razu uznawane. Zacząłem więc szukać in...
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 18 Grupa: Porady i op... Wybór między biurem rachunkowym online a stacjonarnym zależy głównie od Twoich preferencji, stylu pracy i potrzeb firmy. Biura stacjonarne oferują tradycyjny ko...
- Jak wybrać kolor do sypialni? Czym się kierować? Liczba postów: 29 Grupa: Porady i op... Kolor sypialni to element, nad którym zastanawia się wiele osób podczas remontu. Warto podążać za swoimi marzeniami i pamiętać o tym, że nawet ciemne barwy może...
- Gdzie postawić oczyszczacz powietrza... Liczba postów: 6 Grupa: Porady i op... Considering air quality is vital when choosing a location, much like selecting the right tools for your digital entertainment. For those who enjoy gaming on the...
- Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 119 Grupa: Porady i op... Największy problem, jaki zauważyłem u siebie w firmie, to brak spójności w działaniach HR. Każdy robi coś po swojemu i finalnie robi się chaos. Zacząłem czytać....