![]() Gość: buba praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: juliuszz praktykant |
A w jakim stopniu zawilgaca Ci piwnice. Czy objawia się to
przez wilgotną podłogę i ściany czy sączy Ci się woda
do piwnicy?? |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: buba praktykant |
|
| |
offline ![]() juliusz inżynier
![]() |
Nasuwa się pytanie czy w budynku prawidłowo jest wykonana izolacja przeciwilgociowa pozioma i pionowa ścian i posadzki piwnicy??. Jeżeli występuje woda gruntowa na poziomie powyżej posadzki piwnicy to czy była przewidziana izolacja przeciwodna?? Widocznie w tym tkwi cały problem. Wykonanie studzienki będzie rozwiązanie tylko ułatwiającym wybieranie wody. |
| |
offline ![]() iniekcja krystaliczna praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Eccelent kierownik
![]() |
|
| |
![]() Gość: mamproblem praktykant |
Witam. Mam taki problem. Dom zbudowany 25 lat temu o grubych scianach z bialej cegly. I teraz moje pytania: 1. Przy uchylonych oknach PCV zwykla rozmowe nie zadne awantury slychac na kolo 25m. Czemu tak sie dzieje? 2 W kuchni oraz lazience znajduje sie grzyb,to moze akrat nie jest az taki dziwne bo to sie zdarza, ale kilka lat temu na scianie w kuchni znajdowal sie jakby zamarzniety snieg? |
|
żyła wodna
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Jakie meble do kuchni? Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Wybierając DMKUCHNIE, decydujesz się na meble, które łączą nowoczesny design z praktycznymi rozwiązaniami. Producent specjalizuje się w realizacji projektów na....
- Ile zużywają miału kotły na miał z podajnikiem tło... Liczba postów: 3 Grupa: Porady i op... W przypadku gdy potrzebujesz solidnych i niezawodnych napędów do maszyn przemysłowych, to na pewno warto zapoznać się z ofertą NORD u których będziecie mogli zn...
- Czy można nie posiadać ławy kominiarskiej? Liczba postów: 3 Grupa: Porady i op... Podczas remontu dachu musiałem dobrać solidne i bezpieczne stopnie kominiarskie. Trafiłem na ofertę DekoMetal i jestem bardzo zadowolony – dobra jakość, szybka....
- Stół do jadalni Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Polecam stoły drewniane Woodnut https://woodnut.pl/ :)
- gdzie znaleźć ciekawe pomysły na aranżacje salonu Liczba postów: 117 Grupa: Porady i op... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy specjalizującej się w nowoczesnych rozwiązaniach dekoracyjnych do wnętrz, to polecam Wam sprawdzić stronę https://rauv.pl , na...