Mogę Wam wszystkim polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie firmę Numerika - uprawnienia cnc , która oferuje najróżniejsze szkolenia CNC, CAD i CAM. Szczegółowe informacje o ich foercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
CNC - automatyka przemysłowa ;)
Ostatnio na forum
- podróże Liczba postów: 380 Grupa: Pasje forum... Cześć. Planuję właśnie kolejny kilkudniowy wypad do jednej z europejskich stolic, tym razem padło na Rzym. Zawsze staram się wszystko organizować z dużym wyprze...
- Hobby - książki Liczba postów: 225 Grupa: Pasje forum... Współczesny świat pędzi naprzód a ja wciąż najbardziej cenię sobie wieczór z dobrą lekturą w ręku lub spotkanie ze znajomymi przy stole. Zamiast śledzić seriale...
- Samochód dla rodziny Liczba postów: 378 Grupa: Pasje forum... Odpowiednie przygotowanie samochodu przed sprzedażą może znacząco wpłynąć na końcową wycenę oraz przebieg całej transakcji. Wielu specjalistów podkreśla, że war...
- Praca za granicą dla budowlańca Liczba postów: 173 Grupa: Pasje forum... słyszałem pozytywnie o Mondi z Poznania od kilku ludzi co przez nich jeździli na produkcje i komisjonowanie. żaden nie narzekał na wypłatę ani na to ze agencja....
- Tani hosting dla próbnego sklepu internetowego Liczba postów: 22 Grupa: Pasje forum... Każdy biznes powinien mieć w zanadrzu dobrze rozwinięte zaplecze IT. Jeśli szukacie wsparcia w obszarze serwera, kolokacji itp, polecam https://www.iq.pl