Co jest teraz modne w domu?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

13 listopada 2010, 15:12

Zgadzam sie: good 0 bad

Wszystko też zależy co komu się podoba. Nie wszystko co jest obecnie najmodniejsze każdemu przypadnie do gustu.
To też zależy od pomieszczenia. Modne są obecnie fototapety, czarno-białe, ale też kolorowe.
Tapety z motywami ornamentów orientalnych, kwiatów, liści w kolorystyce czarno-białej, brązowo-białej, fioletowo-czarnej czy srebrnej, najnowszej malinowej.
Kolory ścian takie są modne jak te tapety, czyli fiolet, odcienie brązu (najmodniejsza kawa z mlekiem),
szarości, zieleń, turkusy ,błękity, malina.
Jeśli chodzi o połączenie kolorów to najmodniejsze są zestawienia błękitu z brązem, zieleń lub turkus z szarym, fiolet z zielenią.
Ogólnie rzecz biorąc są modne kolory ziemi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2010, 15:14

Użytkownik rubin11 napisał: Ja jedynie mogę wypowiedzieć się co do ścian. Ostatnio bardzo modne są takie mozaiki jak poniżej. Świetnie wyglądają we wnętrzu w którym jest mało mebli.

Tylko, że to nie jest żadna mozaika tylko zwykły tynk strukturalny wykończony werniksem lub bejcą. Nie zmienia to faktu, że faktycznie doskonale to wygląda :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2010, 00:37

jak zwał tak zwał. Ja się nie znam. Jak to się robi?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2010, 13:53

A ja lubię minimalizm który jest ostatnio bardzo modny. Im więcej przestrzeni tym lepiej.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2010, 19:59

moda, modą, ale ona szybko przemija, moim zdaniem lepiej sie nią nie kierować tylko własnym wyczuciem estetyki :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 listopada 2010, 02:06

Podobno bardzo modne jest teraz mieszanie kolorów w pokojach które wczesniej ni w ząb nie pasowały. np czerwien-fiolet pomarancz-szary to jesli chodzi o malowanie przynajmniej z takimi sie spotkykam najczesciej. pamietam ze ktoś kiedyś sobie zamówił czarny i pomaranczowy.wtedy pomyslałem ze ten ktoś jest jakis szalony (krejzy). jednak potem okazało sie ze sie myliłem wyszło to całkiem niezle. i do tego uwaga czerwono fioletowe meble doskonałe. od razu zabrałem sie za remont własnego pokoju takiego do pracy domowej. własnie w nim siedze i czuje sie doskonale.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2010, 00:51

musiałbym to zobaczyć, bo z twojego opisu to mi w ogóle nic tam nie pasuje:P

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 09:01

Ja sobie obejrzałam nowe pomysły na stronie ikei - całkiem fajne pomysły.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 15:28

Ja do Ikei nie mam przekonania. A co do mody to nie warto sie nia kierowac poniewaz ona szybko minie a meble zostana. Najlepiej sie kierowac wlasnym rozumem i gustem. To jest moje zdanie. Mozna kupywac cale zestawy co wychodzi taniej lub cos takiego.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2013, 16:25

w 100% zgadzam się z przedmówcą, poza tym ja stawiam na klasyczne kształty, kolory i meble mogą stać po 20 lat jak są dobrej jakości

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gry online Liczba postów: 4 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem piperspin. Nie liczyłem na nic, chciałe...
  • Temat zawodowy Liczba postów: 5 Grupa: Najnowsze t... Łódź dzisiaj szara i deszczowa, uciekłem do Manufaktury, żeby nie zmoknąć. Żona poszła na zakupy, a ja usiadłem na ławce i odpaliłem vegas hero. Nie liczyłem na...
  • Meble na wymiar Liczba postów: 3 Grupa: Najnowsze t...
  • Czy kasetony są nadal modne? Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Kasetony nadal mają swoje miejsce w nowoczesnym i klasycznym designie wnętrz, szczególnie tam, gdzie stawia się na dekoracyjny sufit lub ścianę. Kluczowym eleme...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 492 Grupa: Najnowsze t... Urządzając mieszkanie albo dom, często pomijamy temat osłon okiennych aż do samego końca. To błąd, bo dobrze dobrane rolety lub żaluzje potrafią zmienić charakt...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20693 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 404

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >