Gość: Kornelek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline jutka kierownik
|
Ostatnio odwiedziłam warsztat samochodowy, żeby sprawdzić możliwości modernizacji auta i muszę przyznać, że instalacje gazowe lpg naprawdę robią robotę. Fachowcy doradzili mi, jaki system będzie najlepiej pasował do mojego silnika, a montaż przebiegł sprawnie i bez problemów. Auto teraz spala mniej paliwa i wszystko działa bez zarzutu. Polecam każdemu, kto myśli o ekonomicznej jeździe. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: EllisLap praktykant |
|
|
| |
offline r1t1k praktykant
|
|
|
| |
Gość: WilliamEssek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Julka praktykant |
|
|
| |
offline r1t1k praktykant
|
|
|
| |
Gość: lobik praktykant |
|
|
| |
Gość: lobik praktykant |
|
|
|
Dobry warsztat samochodowy
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- zabiegi laserowe Liczba postów: 17 Grupa: Trudne tema... Najróżniejsze zabiegi laserowe ma w swojej ofercie klinika medycyny estetycznej Neonia, która znajduje się w Krakowie. Możecie się z nimi bliżej zapoznać na ich...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 744 Grupa: Trudne tema... Wsparcie psychologiczne może pomóc zarówno w trudnych życiowych sytuacjach, jak i w lepszym poznaniu samego siebie. Dlatego polecam taki wybór jak Poradnia Zdro...
- Zakup mieszkania Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Ja przy wyborze dewelopera sprawdziłabym przede wszystkim jego wcześniejsze realizacje i aktualne inwestycje. EKOPARK ma już ukończone projekty, m.in. Vido przy...
- Zakup nieruchomości Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Hej wszystkim, mocno zastanawiamy się z rodziną nad zakupem bliźniaka/szeregowca z oferty https://www.amprojekt.com.pl/. Lokalizacja i układy domów bardzo nam p...
- Co na wzmocnienie paznokci? Liczba postów: 91 Grupa: Trudne tema... Po temacie alergii przy hybrydach zaczęłam szukać informacji o powrocie do stylizacji po przerwie. Tutaj było opisane, na co zwrócić uwagę i jak podejść do tego...