offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() andrzej89 fachowiec
![]() |
Dokładnie, dlatego warto szukać ciekawych rozwiązań które będą cieszyły nie tylko oko gospodarza ale również naszych gości. Ja ze swojej strony mogę zaproponować Ci sklep internetowy www.swdecore.pl gdzie znajdziesz sporo inspiracji jak urządzić dom nowocześnie, ale i jednocześnie przytulnie :) |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Ja Ci polecę rozwiązanie sprawdzone, ale niekoniecznie
wbrew pozorom kosztowne, mianowicie, dobrego projektanta i
wykończenie pod klucz w pakiecie. |
| |
offline ![]() Emilek43 fachowiec
![]() |
Moim zdaniem dobrą opcją jest właśnie wspominany sklep internetowy https://swdecore.pl w którym można znaleźć mnóstwo ciekawych rozwiązań i pomysłów. Mi osobiście najbardziej podobają się donice podświetlane oraz propozycje lamp stojących. Z nimi można stworzyć naprawdę piękne wnętrze :) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Kulimar.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() malina inżynier
![]() |
Beton architektoniczny fajnie podkreśla nowoczesny,
designerski charakter wnętrza. Ale słyszałam też, że ma
różne alternatywy. Na przykład można go zastąpić
konglomeratem kwarcytowym, który do złudzenia go
przypomina, ale jest lżejszy i ma lepsze właściwości
Podsyłam artykuł: |
| |
offline ![]() Bordon44 fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() Kulimar.pl doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
|
Jak ciekawie zaaranżować wnętrze?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 499 Grupa: Ciekawe pom... Zastanawiam się nad dekoracjami do sypialni.
- Sklep meblowy zona-design opinie Liczba postów: 12 Grupa: Ciekawe pom... Dzięki za informację. zamówię ten narożnik ze sklepu zona-design jest naprawdę ładny i za niską cenę.
- Fototapety na ścianach Liczba postów: 192 Grupa: Ciekawe pom... Szanowni Państwo, przed przyklejeniem fototapety ważne jest dobre przygotowanie podłoża. Do wygładzenia ścian rekomenduję gładź szpachlową Śnieżka Acryl-Putz ST...
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 674 Grupa: Ciekawe pom... Myśląc o wakacyjnych aktywnościach, warto zwrócić uwagę na miejsca łączące zabawę z naturą. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci Poznań malta, Pyrland Park oferuj...
- Dodatki do salonu Liczba postów: 38 Grupa: Ciekawe pom... Użytkownik abs112143 napisał: Użytkownik abs112143 napisał: Same here! I'm also working on a living room with Scandinavian vibes—clean lines, neutral tones, and...