Jaki piec kupić?

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

13 października 2011, 11:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałem zapytać czy lepszy jest piec węglowy czy piec z podajnikiem? Słyszałem wiele opinii, ale nadal nie jestem pewien. Proszę o pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2011, 10:45

Po mojemu to możesz mieć kocioł węglowy z podajnikiem. Radzę przejrzeć ofertę firmy Zębiec. Wiem że mają kotły z podajnikami chyba też na węgiel.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2011, 17:10

Jammal, ja mam taki kocioł o jaki ci chyba chodzi- kocioł automatyczny na każde paliwo - na wegiel, miał węglowy, drewno, eko-groszek. Bardzo wygodny, z podajnikiem właśnie. Ma dodatkowe palenisko, nie kopci. Kocioł jest z firmy Witkowski - dokładnie taki model http://www.kotly-witkowski.pl/kmb-rp-plus
Mają tez inne z podajnikami na uniwersalne paliwo - sprawdź sobie, ja jestem zadowolony z tego mojego

Zgłoś | Cytuj | Link

19 listopada 2011, 18:52

widze ze sie tu przerzucacie, linkmi. Ale i tak dodam od siebie. Piec z podajnikiem jest chyba wydajniejszy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2011, 14:35

zgadza się Krzysiek....dlatego jak się ma możliwość, to lepiej wziąć z podajnikiem i żeby nie stracaić też mocy grzewczej, nie wybierać grzejników chromowanych, chyba że się nie ma grzejników;D......co do Zębca, to ludzie od nich są wszędzie, więc ja bym uważał, bo widziałem już wiele postó, w których je zachwalali, a nie znam nikogo wiarygodnego, kto by posiadał kocioł Zębca i mógłby się wypowiedzieć...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2011, 21:12

to niestety racja, przewija sie tego tutaj masa a nikt nie mowi nic rzeczowego tylko sam bełkot.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2011, 15:07

ale sam Zębiec sobie szkodzi i tyle....chyba, że ktoś ma od nich kociol/piec, to mógłby powiedzieć jak się sprawdza

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2011, 16:36

to jest wlasnie pytanie zasadnicze, czy ktos ma czy tylko o tym piszą.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2011, 15:17

chyba tylko o tym piszą niestety, a ja bym się chętnie dowiedział od jakiegoś użytkownika prawdziwego, co taki piec ma i wie jak się sprawdza

Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2011, 23:41

reklama i reklama a produktow dotestow nie daja, ja chetnie pretestuje bo gazowego mam dosyc, tylko co do tego maja grzejniki! chromowany sam z siebie mniej daje ale od jednostki centralnej to nie zalezy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dodatkowa praca Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
  • armatura przemysł. Liczba postów: 213 Grupa: Robimy inst... W przypadku mojej firmy staram się korzystać z usług fachowców, aby uzyskać jak najlepsze możliwe rezultaty. Dlatego polecam Wam zpoznać się ze stroną https://i...
  • Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 33 Grupa: Robimy inst... U mnie w rodzinie był wyjazd do Niemiec przez agencja pracy Mondi i ogólnie bez niespodzianek. Praca prosta, magazyn, sortowanie. Język tylko podstawy. Zakwater...
  • Ogrzewanie węglem Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Użytkownik warzechus napisał: Wygodniej już mieć regulator temperatury i palić gazem, ale jak kto lubi oczywiście i jak kto ma możliwości finansowe. Zdecydowan...
  • Jakie wybrac ogrzewanie? Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Wybór systemu ogrzewania to rzeczywiście ważna decyzja, zwłaszcza gdy masz dostęp do różnych źródeł energii. Warto rozważyć nowoczesne rozwiązania, takie jak po...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21008 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 252

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */