Jakie drzwi do kabiny prysznicowej?

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

4 grudnia 2008, 12:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie drzwi do kabiny prysznicowej waszym zdaniem będą najlepsze? Drzwi na suwakach czy na kółkach? Uprzejmie proszę o poradę bo chcę zdąrzyć z tuningiem łazienki przed świętami

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2010, 11:20

Ja miałam zamontowane drzwi na kółkach. Niestety nie byłam z nich zadowolona gdyż czasami kółka wychodziły z prowadnicy. Pewnien czas temu zmieniłam je na te z suwakami i puki co nie mam z nimi problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2011, 09:28

Użytkownik Gość napisał: Jakie drzwi do kabiny prysznicowej waszym zdaniem będą
najlepsze? Drzwi na suwakach czy na kółkach? Uprzejmie
proszę o poradę bo chcę zdąrzyć z tuningiem łazienki
przed świętami

Witam

Najlepsze są drzwi na zawiasach uchylne, np wahadłowe otwierane zarówno do wewnątrz jak i na zewnątrz
Przykładowo takie:
http://megalazienki.pl/drzwi-prysznicowe/ronal-drzwi-wahadlo we-profil-srebrny-matowy,8464s
Jeśli nie ma możliwości zastosowania drzwi na zawiasach, to najlepsze będą na rolkach :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2011, 13:01

Zgadzam się z kornelia80, najlepsze są na zawiasach, miałam na suwakach, wylatywały, miałam na kółkach, to samo....

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2011, 13:55

W sumie racja ile razy przypadkiem :D :P sie za mocno pociagneło za nie to spadywały lepsze coś solidnego..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 września 2011, 14:29

Ja nie będę odbiciem od normy i powiem również, że zawiasy sprawdzają się najlepiej, nie ma nic lepszego :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2011, 15:56

Lepiej coś stabilnego bo można się zabić :P

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2012, 13:35

Oj biada temu który przewraca się pod prysznicem :D

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 13:50

Ja polecam zamówienie kabiny prysznicowej na wymiar. Jest to taki sam koszt jak kupno nowej, a otrzymujecie idealnie dopasowaną do waszej łazienki, przez co nie macie problemu z niewykorzystanym miejscem.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2016, 13:51

A i jeszcze jak już macie mozliwość zamówienia kabiny pod określony wymiar, to zawsze zwracajcie uwagę na szkło typu lacobel.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakupy przez internet Liczba postów: 554 Grupa: Porady i op... Swoją drogą, zakupy przez internet to naprawdę fajna opcja, zwłaszcza gdy chodzi o buty dla dzieci. Niedawno pomagałam mojej siostrze znaleźć odpowiednie buciki...
  • Ryanair Naples Terminal +1-888-738-0817 Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Travelers flying from Naples International Airport can benefit from checking terminal facilities and airport services before their journey. The Ryanair Naples T...
  • maszyny do pakowania Liczba postów: 125 Grupa: Porady i op... Czy ktoś z Was brał takie maszyny w leasing?
  • Jak uzdatniać wodę? Liczba postów: 44 Grupa: Porady i op... Czy głębokość studni głębinowej rzeczywiście ma aż takie znaczenie? Spotykam się z bardzo różnymi informacjami — u jednych wystarcza kilkadziesiąt metrów, a u i...
  • SFO airport Map +1-888-738-0817 Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Knowing the airport layout in advance can make travel more convenient and less confusing. At San Francisco International Airport, travelers can use the SFO Airp...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21328 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 435

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */