Kolor farby

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

17 sierpnia 2011, 14:26

Zgadzam sie: good 0 bad

No nie powiem, że nie :D bardzo ciekawe aranżacje, sam je wymyślałeś czy może ktoś pomagał ??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2011, 15:12

Fajna sypialmnia, - Twoja żona ma talent :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2011, 15:23

Dziękuję, przekażę żonie. Moja żona wszystko "projektowała" powiedzmy, bo jest po ASP to jakieś wyczucie ma;] Złote drzwi do pomieszczeń od strony korytarza, to też jej pomysł, ryzykowny, ale jak nas ktoś odwiedza, to sie dziwi, ze złoty może tak efektownie wyglądać i pasować do wszystkiego

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2011, 10:51

złote drzwi...no nieźle:D

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2011, 11:54

I wszystko jasneee.. skąd u Vin. takie aranżacje :))

A może żona nie ma co robić i mojemu 21-l. synowi by pomogła w odnowieniu pokoju ?!

Chodzi głownie o pomysły a nie o wykonanie ;]

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2011, 19:04

A mnie zaczarowało to wykończenie: http://www.dommodelowy.pl/?module=news&action=item&id=1323 szarości są piękne - co sądzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2011, 19:09

Niestety nie mogę otworzyć linku z wpisu Vincenta_Voga :(

Zgłoś | Cytuj | Link

22 sierpnia 2011, 13:08

Drugi link działa :) bynajmniej działał :P

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2011, 08:56

Tak to prawda szarosci odpowiednio zaaranżowane są piękne.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2011, 14:08

No ja sam ubieram się na szaro :P i w sumie w aranżacji wnętrz też mi to odpowiada do tego srebrne zdobienia
no i kolory odpowiednio dopasowane do danej szarości...

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 10 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...
  • Wyposażenie kuchni Liczba postów: 501 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/kotly-gastronomic zne , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Ga...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 107 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://gastromania.pl/ , na której znajdziecie ofertę mojego ulubionego sklepu internetowego Gastromania z najróżni...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 185

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >