Meble biurowe

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

16 grudnia 2013, 13:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Mi najbardziej do gustu przypadły modele nr 2 i 3,do biura i nie tylko będą się bardzo fajnie prezentować. Poza tym to też w dużej mierze zależy od budżetu jaki jesteśmy w stanie przeznaczyć na ten cel. Masz jakąś określoną kwotę?

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 stycznia 2014, 17:49

krzesła biurowe jak najbardziej na tak, a co z meblami biurowymi? ja mam gabinet to nie mam mebli biurowych tlyko bardziej eleganckie bydgoskie meble, ale to zależy od charakteru pracy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 stycznia 2014, 17:47

ja mam już urządzony:) spokojnie mnie mój gabinet z bydgoskich mebli bardzo się podoba bo jest elegancki, a bydgoskie dostałem w agata meble

Zgłoś | Cytuj | Link

7 stycznia 2014, 13:57

W ikei też są fajne propozycje. Meble nie są drogie a wyglądaja bardzo nowocześnie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2014, 11:55

Z kolei do sali konferencyjnej krzesła w bardzo dobrej cenie można dostać na stronie ich producenta http://krzeslabankietowe.pl Niewątpliwą zaletą jest możliwość ich sztaplowania po 12 sztuk.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2014, 22:32

zgadzam sie z Więcławskim. Bydgoskie meble maja super rozwiazania biurowe. jak ktos potrzebuje duzo pulek i szafek to sa, jak bardziej nowoczesni i przestrzennie to tez znajdzie ktos to czego szuka

Zgłoś | Cytuj | Link

1 marca 2014, 15:20

Jeśli ktoś stoi przed wyborem odpowiednich mebli biurowych, to moim zdaniem powinien wziąć pod uwagę ich funkcjonalność. w końcu biuro, jako miejsce pracy, powinno być przede wszystkim wygodne. Dopiero później możemy zwrócić uwagę także na wygląd konkretnych mebli, no i na cenę;)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2014, 06:46

no wlasnie o tym wszyscy piszemy, sa rozne rodzaje dzialalnosci, jedni potrzebuja miec duzo miejsca na dokumenty, inni potrzebuja tylko biurka na laptop. trzeba wtedy tak komponowac zeby idealnie dopasowac pod siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2014, 14:17

Ja urządzając swoje biuro postanowiłam skorzystać z usług fachowca. Jako, że koniecznie potrzebowałam mieć tam szafę wnękową, to skorzystałam z firmy zajmującej się usługami kompleksowymi- nie tylko wykonała meble, ale uprzedni zaaranżowała całe wnętrze. Ja w swoim biurze przyjmuję klientów i traktuję je jako moją wizytówkę, więc ważne dla mnie było to, aby biuro było zrobione na tip-top

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2014, 22:34

no wlasnie i tutaj juz dopasowujesz do swoich potrzeb. ja mam kumpla prawnika, to u niego jest styl klasyczny, duza biblioteka na scianie i jak si wchodzi to od razu udziela sie klimat. z kolei ja mam biurko i komode :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 94 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli poszukujecie specjalistów zajmujących się sprzątaniem, ozonowaniem i dezynfekcją pomieszczeń magazynowych, biurowych oraz mieszkalnych to polecam współpra...
  • Wycena nieruchomości w Krakowie Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Jak najbardziej ma sens szczególnie przy większych kwotach. Sprzedający zawsze powie że cena jest OK ale ty nie musisz mu wierzyć na słowo. Rzeczoznawca majątko...
  • Zakładanie firmy Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Planowanie efektywnej rekrutacji to kluczowy element w rozwijaniu każdej firmy. Profesjonalne podejście do poszukiwania talentów może znacząco zwiększyć szanse....
  • Zastanawiam się nad zamówieniem mebli na wymiar Liczba postów: 6 Grupa: Ciekawe pom... Przy wyborze firmy do mebli na wymiar kluczowe jest dokładne sprawdzenie opinii i portfolio, doświadczenia na rynku oraz referencji od poprzednich klientów, a t...
  • Gładzie robić czy nie? Liczba postów: 2 Grupa: Ciekawe pom... Kwestia gustu grunt napewno. Co do gładzi, kto co chce, może mąż chce lustro na ścianie. To już indywidualna sprawa, moja żona chce Tynki CW. Bez gładzi, chce ś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20478 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 1465

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >