![]() Gość: Se28 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() rafon doświadczony
![]() |
Jeśli chodzi o meble ogrodowe i ich konserwację to podobie jak Ty stosuje Vidaron i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki pozwala uzyskać. Z tego co zauważyłem to mój komplet należy odświeżyć raz na 2/3 lata po zimie i wygląda jak nowy. W ciągu sezonu w ogóle nie chowam ich do piwnicy, mają one bezpośredni kontakt z deszczem i nic się im nie dzieje. |
| |
Reklamy Google |
Ochrona i konserwacja drewnianych mebli ogrodowych przed zimą
«
Powrót do artykułu: Ochrona i konserwacja drewnianych mebli... | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Czy ogrodzenie posesji wymaga podmurówki? Liczba postów: 0 Grupa: Ogród i dzi...
- Zaaranżuj strefę relaksu w ogrodzie samodzielnie,... Liczba postów: 4 Grupa: Ogród i dzi... Szanowni Państwo, W ogrodzie najpopularniejszym materiałem jest drewno. Aby wykonane z niego meble ogrodowe oraz elementy tzw. małej architektury przez wiele la...
- Co wybrać na ogrodzenie? Panele czy siatka? Liczba postów: 24 Grupa: Ogród i dzi... Szanowni Państwo, Ogrodzenia betonowe cieszą się dużą popularnością, głównie ze względu na swoją trwałość.. Beton jest materiałem, który również można malować,....
- Jaki powinien być podjazd? Liczba postów: 44 Grupa: Ogród i dzi... Polecam pakiet informacji w RADACH I PORADACH na stronie Buszremu
- Płyty tarasowe Favilla Prato. Czas na taras marzeń... Liczba postów: 1 Grupa: Ogród i dzi... Przypominają płyty curlingowane Bazalt Buszremu