Proszę o pomoc

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

11 września 2019, 22:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie,
Mam takie swoje hobby i zbieram sobie różne różności z każdej mojej wyprawy tzn: kamyczki, muszelki, piasek itp
Chciałbym zrobić specjalną gablotkę na tego typu rzeczy i zastanawiam się jak to rozmieścic żeby wszystko miało ręce i nogi,
Znalazłe https://sklep.bio-space.pl/produkty/szklo-laboratoryjne/prob owki-szklane,2,91 myślicie, że rozłożenie w takich próbówkach zda egzamin?
Dzięki za pomoc i pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Samochód dla rodziny Liczba postów: 258 Grupa: Pasje forum... W moim przypadku, gdy rozważałem zakup auta z zagranicy, często zaglądałem na ofertę firmy Bryki z Ameryki – https://www.brykizameryki.pl/ . Zajmują się importe...
  • Zabudowa pojazdów serwisowych Liczba postów: 4 Grupa: Pasje forum... W wielu branżach standardowe rozwiązania nie zawsze się sprawdzają, dlatego coraz większym zainteresowaniem cieszą się indywidualnie projektowane zabudowy pojaz...
  • Outsourcing branży IT Liczba postów: 59 Grupa: Pasje forum... Ja polecam korzystać z outsouringu IT do łączenia istniejących procesów w firmie. Integracja systemów IT może przyspieszyć pracę dzięki kilku prostym narzędziom...
  • oryginalny prezent? Liczba postów: 1170 Grupa: Pasje forum... Największą zaletą personalizowanych prezentów jest ich indywidualny charakter. Zwykły przedmiot – kubek, koszulka czy biżuteria – może stać się wyjątkową pamiąt...
  • Własna firma? Liczba postów: 1577 Grupa: Pasje forum... Gdzie Wy najczęściej szukacie informacji na interesujące Was portale? Posiadacie ulubione portale informacyjne? Polecam Wam wszystkim stronę, na której znajdzie...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20762 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 410

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >